lauantai 4. helmikuuta 2012

Hieno Lovísa. ♥

Eilen menin viideltä tallille ja Milla, sekä Millan kaveri tulivat myös. (:
Mentiin kentälle ratsastamaan, mä siis Lovísalla ja Milla Uffella. Mentiin Lovísan kanssa kaikkia askellajeja ja Lovísa oli niiin hyvä! Aloittelin taivuttelemalla käynnissä kunnolla ja tein pohkeenväistöjä, ja Lovísa rupesi noåeasti myötäämään ja käyttämään selkää kunnolla. Tunti jo siinä vaiheessa tosi kivalta ratsastaa. Siirryttiin sitten raviin ja ratsastin vähän pidemmällä ojalla, voltilla. Alussa Lovísalla oli aika kiire, ja yritti juosta alta, mutta aika nopeasti sain sen kuulolle ja sillon se liikkui oikein nätisti. (: Ruvettiin sitten tölttäilemään, aluksi voltillaja taas oli vähän turhan kiire, mutta sain sen taas hyvin rauhottumaan. Tein paljon kiemuroita sekä temponvaihteluita ja vautsi miten hieno Love oli!
Mentiin myös vähän laukkaa, ja Lovísa rupesi voltilla myötäämään hyvin ja sain sen tosi hyvin koottua, mutta myös venymään. Vähän pohkeenväistöäkin siinä mentiin, ja hyvin meni! Lopuksi vielä ihan hidasta työtölttiä pääty-ympyrällä, Lovísa rupesi myötäämään tosi hyvin ja kun se pysyi pidemmän pätkän hyvässä muodossa, siirisin käyntiin ja tulin alas taluttamaan loppukäynnit.
Uffekin oli mennyt hyvin Millalla ja nosti laukatkin hyvin. (: Millan kaveri sai kävellä loppukäynnit Uffen selässä, ja se oli kyllä ihan innoissaan. ;D

Nyt lähdenkin tästä ratsastamaan Uffen, tuolla on ihan tosi nätti sää! (: Tosin vähän turhan kylmä... Kuulemiin! (:
Tässä vielä pari kuvaa viime talvelta:



Ainiin muuten! Harpa muuttaa tänään toiselle tallille, joten pitää nyt sanoa sille heiheit, mutta kyllähän sitä aina pääsee katsomaan. (: Se muuttaa sinne missä Halle ja Ófelia nytten on.


4 kommenttia:

  1. Ihanaa oli löytää tämmöinen hevosblogi, jossa on issikoita! Ne tuntuvat olevan harvassa... Sait yhden lukijan lisää. ;) Itsellänikin on hevosblogi, joka käsittelee pääasiassa islanninhevosia:

    http://tarinoitasatujensaarelta.blogspot.com/

    Saanko kysyä, että kuka Harpa tuo on? :) Saatan EHKÄ tuntea kyseisen ponin tai ainakin on tutun näköinen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! (: Issikkablogeja ei tosiaan ole hiveesti... /: Käyn kattomassa sun blogia! (:
    Ja hän on Harpa frá Eystri-Hól, noin 13 vuotias. (:

    VastaaPoista
  3. Höh, ei se ollutkaan tuntemani Harpa. :D Mutta on kyllä suloisia poneja. ♥ Hyvää talven jatkoa ja kevään odotusta teille!

    VastaaPoista