lauantai 15. tammikuuta 2011

Aurinkoinen talvipäivä.

Tänään tein aamutalli, jo seitsemältä. Ruokin hepat ja siivoilin tallissa. Linda tuli joskus ennen kahdeksaa, koska ne oli menossa Hallen kanssa kurssille. Menin sitten auttamaan lastauksessa ja nääin.
 Menin tallille taas päivällä. Hain Uffe tarhasta ja kuvasin sitä ensin. Sitten menin karsinan ulkopuolelle harjaamaan sitä, aika nopeasti harjasin. Laitoin sitten vaan fleecehuovan "loimeksi" ja hackamoret. 

 Ajattelin ensin että mentäisiin tekemään tivoli lenkin, mutta kun tultiin metsätielle, niin siellä oli niiin paljon lunta, niin en halunnutkaan mennä sinne.. 
Käännyttiin sitten ja mentiin sittenkin miljoonapellon ympäri. Mentiin käyntiä ja muutama pikkupätkä ravia. Uffe ravasi tosi rennosti ja oli ihanan rauhallinen. (: Ihailtiin kaunista talvimaisemaa. (:
Aikaa meni vajaan puol tuntia.

Kun oltiin käyty tiellä, menin vielä hetkeksi pyörittelemään Uffea kentälle, käynnissä ja ravissa. Uffe taipui nyt ainakin vähän paremmin oikeaan kierrokseen, kun aikaisemmin, molemissa askellajeissa. Ehkä toi linimentti auttaa, ainakin vähän. (:

Ratsastuksen jälkeen laitoin Uffelle fullneck fleecen ja annoin leivän. Laitoin vielä linimenttiä takajalkaan, ja pintelin jalan ympäri. Sitten vielä kuvasin Uffea vähän tarhassa. (:


Joskus ennen seitsetää, menin taas tallille. Aluksi laitoin takan päälle ja laitoin ruokia valmiiksi. Sitten laitoin Lovísalle - joka jo seisoikin pihatossa - riimun ja sidoin sen kiinni seinään ja harjasin kunnolla. Laitoin heijastimet päälle ja suitset päähän ja sitten mentiin ulos.
Menin sitten Lovísankin kanssa vaan miljoonapellon ympäri, ilman satulaa siis. Mentiin muuten käyntiä, mutta myös pikkupätkä ravia sekä vähän pidempi pätkä tölttiä. Lovísa oli oikein mukava. (: Aikaa kului noin puol tuntia, koska käveltiin niin hitaasti. :D
Tallissa laitoin loimen ja näin.
 Ratsastuksen jälkeen tein vielä iltatalli. (:

Ps. Ne videopätkät tulee sittekkin vatsa huomenna tai joku muu päivä, koska tänään oli nää kuvat. (:

♥: Emma