tiistai 25. lokakuuta 2011

Päivitystä!

Perjantai 21.10
Puol viiden aikaan menin pitämään Jennalle tuntia, Murkulla. Murkku oli aika jääräpää, laukassa jyräs vaan lapa edellä ulospäin ja tölttiä ei suostunut menemään melkein ollenkaa. Nooh, lopuksi meni sitten jo ihan hyvin! (:

Kun olin pitänyt tunnin, menin laittamaan Uffen valmiiksi ratsastusta varten. Mentiin kenällä, perus koulua ja Uffe oli muuten ihan hyvä, mutta jäi aika paljon kiinni sisäohjaan, mitä se ei usein tee..


Lauantai 22.10
Päivällä kävin ratsastamassa Uffen, mentiin maastoon, mutta en muista mitä lenkkiä, enkä mitään että mitä tehtiin, mutta hyvin tais mennä. :D

Myöhemmin, kun olin katsonut HIHS:in, menin taas tallille, tällä kertaa ratsastamaan Lovísan. Mentiin kentällä, paljon volttityöskentelyä ja Lovísa oli huippu! Meni tosi nätisti kaikissa askellajeissa, etenkin laukassa! (: Hieno poni. ♥

Sunnuntai 23.10
Päivällä pidin Jennalle taas tunnin. Murkku oli tosi hyvä oikeaan kierrokseen, mutta vasempaan ihan hirveä! Se vaan jyräs ja oli ihan jääräpää. Lopuksi laitoin 45cm pystyn pitkälle sivulle mitä ne tulivat muutaman kerran. Oikeaan kierrokseen meni taas hyvin, mutta vasempaan ei, mutta Jenna ei luovuttanut, joten lopuksi Murkku luovutti ja hyppäs hienosti! (:
Itse en ratsastanut ollenkaan, koska Petra ratsasti Uffen (huom. se ei ole ratsastanut kuukauteen...) ja Riikka Lovísan.

Maanantai 24.10
Menin suoraan tallille kun pääsin koulusta kotiin, eli joskus puol 4 aikaan. Ensin ratsastin Uffen, mentiin maastoon, metlan lenkki "väärinpäin". Mentiin kaikkia askellajeja, aika paljon hidasta laukkaa, ja Uffe oli superi. Ponny oli koko lenkin ajan tosi rauhallinen ja tasainen. (:

Sen aikaa kun hepat söivät heiniä, laitoin esteitä kentälle ja pesin kamoja. Kun ne olivat syöneet, menin ratsastamaan Lovísalla. Mentiin siis esteitä ja Lovísa oli tosi hyvä! Mentiin mm 60 cm innaria, sekä hypättiin 90 cm pysty! (: Mahtava Love!



90cm. Videolta otettu...

Tiistai 25.10
Tänään ratsastin Uffen, mentiin teitä edestakaisin, reilu puoli tuntia. Kaikkia askellajeja, ja Uffe meni ihan super hienoa lisättyä tölttiä! Se meni ihan sika kovaa ja jalat nousi, vautsi! (:
Ratsastuksen jälkeen Uffe joutui jäämään ulos, koska Harpa on nyt koko viikon karsinassa, koska sillä on jalka ihan kakkana. ):
Lovísalla oli tänään vapaapäivä.

Mulla tulee nyt olemaan tää ja seuraava viikko hirveen kiireisiä, koska Riikka on kaks viikkoa maatilaharjoittelussa, joten mulla on nyt sekä Uffe että Lovísa ratsastettavana. Huomenna Mira rastsastaa Lovísalla, ja Uffella on vapaapäivä, ellen tule Helsingistä kotiin niin ajoissa, että kerkeän ratsastamaan.