lauantai 5. helmikuuta 2011

Millan ratsastus #6 ja muuta.

Jes nyt enkun projekti on valmis nii nyt on taas aikaa olla tallilla!! (: Taino, on mul viel suullinen tekemättä, mutta siinä ei mee niin kauaa, ja sen pitää olla valmis keskiviikkona.

Torstaina Milla tuli taas ratsastamaan Uffella, ja mä ratsastin samaan aikaan Lovísalla. (: Harjattiin hepat aika nopeasti ja mentiin kentälle. Ensin menin aika kauan käyntiä, paljon voltilla ja pohkeenväistöjä yms. Sitten ravia vähän jonka jälkeen tölttiä pääty-ympyrällä, ja yritin saada Lovísan kulkemaan pyöreänä, ja meni ihan okei. (: Mentiin myös laukkaa aika paljon ja nääin.. Ratsastettiin yhteensä varmaan reilu tunti.
Milla meni myös paljon pääty-ympyrällä. Käyntiä, ravia ja laukkaa, ja hyvin meni!! (:

Eilen en ollut tallilla ollenkaan, mutta tänään ratsastin Uffen. Harjasin Uffen ja laitoin sille varusteet + heijastinloimen. Ensin talutin ihan vähän tiellä, jonka jälkeen nousin selkään ja jatkettiin tietä pitkin hetken ja käännyttiin kotiin. Tiellä oltiin noin vartti, pelkkää käyntiä.
Mentiin sitten kentälle, siellä oltiin reilu puol tuntia ja mentiin kaikkia askellajeja. En nyt sen tarkemmin jaksa kertoa, mutta Uffe oli ihan kiva ja töltti ja laukat menivät erityisen hyvin. (: Lopuksi vielä vartti tiellä.
Ratsastuksen jälkeen laitoin sitten Uffen karsinaan ja suin sen. Uffe nautti. (: Laitoin fleecen ja rapsuttelin ja juttelin sen kanssa. 
Tein vielä iltatallin ja menin sisälle. 

♥: Emma 

P.s. Tein tänään tämmösen videon: