tiistai 7. kesäkuuta 2011

Ihana kesämaasto!

Moikka!
Eilen en ratsastanut, siksi en kirjoittanut mitään tänne. (:
Tänään lähdettiin Miran ja Murkun kanssa kuitenkin jo aikaisin aamusta maastoilemaan. Ruvettiin harjailemaan yhdeksältä. Menin siis Lovella.
Mentiin laukkasuoralle, ja sieltä sitten Miran mummille. :D Oltaisiin haluttu mehua, mutta Miran mummi oli just sillon kaupassa, joten ei saatu! :( :D Töltättiin koko se laukka"suora" sinne mummille asti, myös pätkä laukkaa, sitten kun tultiin kotiin päin, niin sama juttu. Lovísa oli kiva ratsastaa ja jaksoi tosi hyvin. (: Mentiin sitten tivolin kautta kotiin, sekin aika reippaasti. Koko lenkistä tuli reilu 15 km, ja aikaa kului noin 1h 45 min.
Oli ihan tosi kivaa ja ihana sää!
Lenkin jälkeen huuhtasin sitten kaikki hiet pois ja päästin Loveliinin hetkeks kentälle kuivattelemaan. Laitoin sitten kaikki kamat paikoilleen ja pesin satulahuopaa ja näin.
Kun ponski oli kuivunut, harjasin sitä vähän ja laitoin horsolia sekä hyttyskarkoitetta. Lopuksi laitoin vielä ihottumaloimen ja vein pikkulaitsalle, samalla vein vedet.




Myöhemmin päivällä Petra oli ulkona ja kuuli kun hepat huusivat ihan hulluina laitsalla ja se meni sitten katsomaan että mitä ihmettä siellä tapahtuu. Uffe ja Harpa seisoivat sitten siinä ja tappelivat ihan kunnolla. Petra otti sitten nopeasti Uffen pois sieltä ja tuli sitten sanomaan mulle että mun pitää tulla laitsalle. Uffen häntä ja takajalat olivat ihan limaiset, oli vissiin jotain kiimalimaa. Joku oli varmaan yrittänyt astua sitä, ja Uffe oli sitten suuttunut ja ruvennut tappelemaan Harpan kanssa. Uffella oli muutama pikku naarmu jaloissa, mutta Harpalla oli lähemmäs 15 haavaa, pari aika syvää.. Niitä löytyi kainaloista vuohisiin asti.
Otettiin sitten molemmat talliin ja puhdistettiin haavat sekä kylmättiin jalat. Kävelytettiin niitä myös kentällä, niin että nähtäisiin että ontuvatko ne, mutta eivät onneksi!
Että tällaista tänään.. :/ Onneksi ei ollu sen vakavempaa! Toivotaan nyt vaan että ei tuu mitään...
♥: Emma

P.s. Uffen turvotus on nyt laskenut ihan kokonaan, ja se on taas pirteä! (:
Pp.s. Ajattelin että mäki voisin tehä kysymyspostauksen, eli kyselkää ihan mitä vaan!! (: