sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Lumimyrsky.

Moikka taas! (: Tulin just tallilta, ja hyrr mikä sää! Hirveä lumimyrsky! :S Mutta nyt istun sisällä ja mulla on kuumaa kaakaota ja piirakkaa! (:

Mentiin siis maastoilemaan Lovísan kanssa. Hoitaessa Lovísa oli super suloinen! Työns päätänsä koko ajan mun syliin ja oli tosi hellyydenkipeä. ^^
Päätin sitten mennä metlaan, koska siellä ei tuule niin paljon. Pohja oli tosi huono, semmonen tosi tosi raskas. :S Joten mentiin siis paljon käyntiä, mutta myös ravia ja jonkin verran laukkaa. Ja sitten asfalttitiellä mentiin myös pätkä tölttiä, joka oli tosi hyvää! (: Nähtiin kans joku eläin metsässä, tais olla joku peura. :D Se oli Loven mielestä hirveen pelottava, yllätys..! :D 
Tallissa sitten otin kamat pois ja laitoin ponskille sadeloimen, ku tuolla sataa niin paljon lunta. Sitten vielä leipä suuhun ja ulos. (:
Lovísa on ihana. ♥

♥: Emma
Ei oo taas tullu kirjoteltua, soriii. =/
 Mutta oon nyt siis ratsastellu Uffella paljon koko viikon, ja myös jonkin verran Lovísalla. (:


Toissapäivänä ratsastin Uffella, Mira ja Murkku seurana. Mentiin Jokilaakson lenkki ja lenkki oli tölttipainotteinen ja Uffe meni tosi nätisti ja rauhallisesti! (: Ensin siis aika pitkät alkukäynnit, ja sitten asfalttitiellä, Jokilaakson tielle asti, töltättiin, ja sitten Jokulaakson tie taas käyntiä. Sitten vielä mentiin tölttiä piiitkän pätkän ja Gummintien kautta kotiin, missä sitten mentiin myös vähän laukkaa, ja sen jälkeen Uffe ei ollutkaan niin rauhallinen. :D Talutettiin sitten loppumatka tallille. Oli oikein kivaa! (:


Eilen sitten mentiin taas maastoilemaan! Henna ja Linda tällä kertaa seurana. (: Metiin taas tuo perinteinen tivolinlenkki. :D Uffella oli taas "pikkasen" liikaa energiaa.. Ei malttanut kävellä rauhassa ollenkaan ja olisi vain halunnut juosta, sitten kun ei saanutkaan juosta, vaan piti kävellä ooikein kootusti, niin Uffe ärsyynty ja hyppäs pystyyn. Oikeen villiponi. :DD
No mentiin sitten kaikkia askellajeja, taas paljon tölttiä. Ja sillon kun sain Uffen hetkeksi kuuntelemaan, niin se olikin sitten oiken kiva ratsastaa! (: Kun tultiin takaisin Kleivintielle, niin Henna ja Linda tulivat alas selästä, mutta me jäätiin vielä hetkeksi Uffen kanssa tölttäilemään tielle, kun oli niin paljon virtaa. Heti kun Uffe oli hyvä ja rauhallinen, niin tulin alas ja talutin pitkään. 
Lenkin jälkeen Uffe olikin sitten ihan lits läts märkä, joten laitoin ensin kaulakappalellisen fleecen ja sen päälle vielä markiisin + kaulakappaleen. Ja sitten vielä heppanami palkaksi! (:




 

 


Tässä on siis pari videoo tiistailta, ensin tein maasta käsin hommia, ja sitten ratsastin pelkällä naruriimulla. (:


♥: Emma


P.s. Uffe sai eilen toppaloimen kun tuolla nyt on niin kylmä, ja se seisoo öisin karsinassa! (: