torstai 23. kesäkuuta 2011

Vihdoinkin ratsastuskuvia!

Tiistai:
Ratsastin ensin Uffen, mentiin maastoon. Pyörittiin tien tän puoleisessa metsässä, paljon käyntiä, mutta myös vähän tölttiä ja ravia. Uffe oli aikas kiva, välillä sillä oli vaan vähän turhan kiire, mutta pysyi kuitenkin hyvin hallinnassa. (: Töltti oli taas tosi hyvää, mahti poni !

Uffen jälkeen ratsastin Lovísan, kentällä ensin. Lovísa ei oikeen jaksanut keskittyä, kun stressasi ötököistä niin paljon. /: Mentiin ihan perus juttuja, paljon volttityöskentelyä, sekä lisäyksiä. Lovísa oli aika höslä, mutta välillä kun sain sen kunnolla kuulolle, tuli ihan hyviä pätkiä. (: Mentiin myös tielle vähän kaahaamaan. :D

  
Keskiviikko:
Mun kaveri Bea tuli meille joskus neljän aikaan ja mentiin tallille melkeen heti. Käytiin hakemassa Murkku laitsalta, koska mun piti ratsastaa sillä. Hoidettiin Murkku ja mentiin sitten kentälle. Bea kuvasi! (:
Tein taas ihan perus juttuja, paljon tölttiä. En mennyt mitenkään rankasti, kaikki askellajit läpi ja vähän väistöjä yms. Ratsastin vajaan tunnin. Loppukäynnit tehtiin taluttaen tiellä.
Tallilla hoidettiin Murkku ja lähdettiin kävelemään laitumelle.




Otettiin sitten Uffe ja Lovísa tallille ja ruvettiin harjaamaan niitä. Kun oltiin saatu varusteet hepsuille, mentiin kentälle. Mä ratsastin Uffella ja Bea Lovella. (: Uffen kanssa pyörin tosi paljon voltilla, etenkin käynnissä ja töltissä. Uffe ei ollut ihan yhtä hyvä nyt kun mitä on muuten ollut, mutta ei se mitään.
Jossain vaiheessa tulin sitten alas selästä ja kuvailin vähän Beaa ja Lovísa, sitten vaihdettiin niin että Bea kuvasi mua ja Uffea.

Kun olin ratsastanut Uffen valmiiksi, menin hetken Lovísalla ja Bea kuvasi, menin vaan kaikkia askellajeja molempiin suuntiin ja näin. :D Milla tuli siinä jossain vaiheessa kentälle katsomaan kun me ratsastettiin, niin se sai sitten taluttaa Uffea kentällä.
Tallissa taas hoidettiin ja lähdettiin viemään laitsalle, missä sitten ruokittiin.





Tässä nyt on muutamia kuvia, seuraavaan postaukseen tulee lisää ! (:
Tänään en mennyt ratsastamaan, koska satoi kaatamalla koko päivän (paitsi keskellä päivää, mutta silloin olin töissä...), eikä huvittanut ollenkaan mennä!
Milla tulee huomenna ratsastamaan Uffen aamulla, ja ratsastan ite sitten myöhemmin Hallen.

♥: Emma