maanantai 6. joulukuuta 2010

Maastoilua.

Heips!
   En eilen enää jaksanut kirjottaa mitä tein eilen, mutta voin kirjoittaa nyt. (:
Eli siis, kävin päivällä Uffen kanssa maastoilemassa, käytiin tekemässä metlan lenkki. Mentiin kaikkia askellajeja, mutta eniten kuitenkin käyntiä ja ravia. Mentiin kyllä myös muutama pätkä laukkaa, ja sitten asfalttitiellä mentiin työtölttiä, ja Uffe meni taas tosi hyvin. (: Uffe on mussukka! ♥ Uffe oli koko ratsastuksen ajan tosi rauhallinen ja kuuliainen! Ja menin taas mylereilla, ja toimi hyvin!
Talutin Uffea sitten reilun vartin lenkin jälkeen, koska oli niin hengästynyt.
Tallilla otin taas kamat pois, harjailin vähän ja laitoin loimen selkään ja annoin päiväheinät. (: 


   Illalla menin sitten taas tallille, menin ratsastamaan Lovísan ja tekemään iltatallin. :) Kello oli jo melkein puoli yhdeksän, ennen kun päästiin lenkille, mutta päätin kuitenkin mennä tivoli lenkin, vaikka olikin tosi piimeetä ja kello oli jo vaikka mitä! Lovísaa ei kuitenkaan pelottanut yhtään vaikka oli tosi pimeetä, koska lauleskelin joululauluja. :D 
Mentiin kaikkia askellajeja, eniten käyntiä ja ravia, ja pätkä laukkaa, ja sitten taas tossa asfalttitiellä tölttiä, ja Lovísa oli hieno! (: Oli oikein onnistunut lenkki ja olin tosi tyytyväinen Loveen! ♥
Tallilla sitten kamat veks ja loimi päälle ja sitten annoin iltasapuskat. (:


   Tänään en sitten oo ratsastanut, oli eka tarkotus että mun piti ratsastaa Halle, mutta Linda oli unohtanut, että oli luvannut Miralle (joka siis on Murkun omistaja), että saa lainata Hallea. Ja sisko meni Uffella, ja sen kaveri Lovísalle. (: 
Mutta oon kuitenkin ollu tänään tallilla jopa nejästi. :D 
Ensin menin aamulla tekemään aamutalli, oli oikein mukavaa! ((:


   Sitten kolmen aikoihin menin tallille, koska Henna tekee Islanninhevos lehteen semmosen jutun musta, mun siskosta ja Uffesta, ja sen piti haastatella meitä, oli aika hauskaa. :D Ja autoin kans sitten Petraa (sisko) ja sen kaveria, kun niitten piti mennä ratsastamaan, ja Petra on siis aika laiska tossa hoitamisessa.. :DD Laitoin kans heinät ja näin..


   Vähän ennen yhdeksää, kun oltiin tultu äitin kanssa kotiin Jumbosta, menin päästämään Uffen tarhaan, koska se oli ollu koko illan karsinassa syömässä heiniä. (:


   Sitten vielä vähän ennen kymmentä mentiin äitin kanssa tekemässä iltatalli. (:


   Huomenna meen sitten päivällä ratsastamaan Uffen, ja ajattelin ottaa kameran mukaan tallille ja ottaa jotain videoia. Sitten voisin tehdä jonkin näköisen videon. (:


♥: Emma