maanantai 24. lokakuuta 2011

Varustepostaus osa 1.

Suitset




1. Noi punaset suitset on ne mitä käytän eniten, ja Uffen hienoimmat suitset! Sisko toi ne Islannista kesällä 2008, ja ovat olleet ahkerassa käytössä siitä asti. Nahka on ihan super hyvälaatusta ja niissä ei näy mitään kulumisen merkkejä (paitsi solkien kohdalla). Noi punaset ohjat ostin pari vuotta sitten pm-kisoista, Ypäjällä, mutta ne ovat alkuperäisin Islannista. Ja näissä ovat kuolaimina noi Mylerit, joista tykkään kovasti!

2. Nämä ostin, en niin hirveen kauan sitten, Hööksistä. Nahka ei ole ihan parasta laatua, vaan ovat aika venyvät ja nahka on ohutta, mutta ne olivatkin aika halvat... Ja ohjat olen ostanut kauan sitten jostain kisoista, ovat olleet tosi hyvät, kumi on tosin jo aika kulahtanutta. Ja näissä on noi kolmipalat, joissa on renkaat keskellä.

3. Uffen entiseltä omistajalta saadut suitset, eli ne ovat tooosi vanhat, mutta todella hyvälaatuset! En oikeestaan tykkää näistä, mutta koska halusin hackamooreen jotkut suitset, päätin laittaa nämä, kun kerran meillä oli tällaiset. Ohjat ovat Hippodomesta ja ovat supersuloiset. ;)

4. Nämäkin on ostettu joskus kauan sitten, kisoista, ja ovat tosi kivat ja laatu on ihan hyvää. Tosin turpahihnan koko starassirivi irtosi kerran, joten jouduin liimaamaan sen takas, mutta muuten ovat hyvät. Ohjat on ostettu hööksistä, mutta ovat vähän lyhyet. Kuolaimet ovat minikanget, ja niitä käytän jos treenaan ihan kunnolla.

Satula
 

Satula on Stübbenin Benni's Harmony Elegant. Siinä on tosi mukava istua ja on kaikinpuolin ollut hyvä, sekä hepalle että ratsastajalle. (: Jalustimet ollaan saatu Uffen entiseltä omistajalta, sillon ne olivat vielä siniset, mutta sitten spraymaalattiin ne punaisiksi. :D


Ostin tämän satulavyön viime kesänä, kun oltiin katsomassa issikoiden suomenmestaruuksia Ypäjällä. Nahka on hyvää laatua ja plussaa siinä on se, että noi solkien hihnat ovat sellaiset että ne liikkuvat, niin että ne ovat aina samalla tasolla. Ja toi on muutenkin tosi hieno. (:

Satulahuovat


Tää on ensimmäinen huopa minkä ostin Uffelle, joten se on siis tosi vanha. :D Ja sen kyllä huomaa... Plus että se on ollut lähiaikoina eniten käytössä, joten se on vielä extra likainen sen takia. Ostettu hööksistä ja tykkään hirveästi noista reunuksista. (:


Tämäkin ostettu höökistä, joskus vuosi sitten. Muuten tosi kiva, mutta se on tosta "sivuilta" liian lyhyt, joten jää satulan siipien alle, ja se on valkoinen toiselta puolelta, mikä ei ole hirveän käytännöllistä...


Tää on Uffen entiseltä omistajalta saatu, tosi kulunut ja oudon muotoinen, en käytä hirveän usein.


Tän Jacsonin huovan oon ostanut joskus Hippodomesta, ja on tosi kiva! Pesin sen kesällä, enkä ole käyttänyt sitä sen jälkeen, sikso noin puhdas. ;D


Tääkin on ostettu Hippodomesta, ennen käytin sitä usein, mutta nyt en ole pitkään aikaan käyttänyt, tykkään enemmän käyttää ihan tavallista satulahuopaa.


Liman ostin viime kesänä yksistä kisoista, ja käytin paljon kesällä, mutta nyt kun Uffella on pidempi karva, en sitä käytä paljoa, mutta keväällä tulee varmaan taas ahkeraan käyttöön. (:

Riimut


1. Tää on Uffen uusin riimu, jonka ostin noin kuukausi sitten hööksistä (naru on vanhempi ja ostettu puuilosta). Mun oli ihan pakko ostaa, koska se oli niiin suloinen eikä hinta ollut paha, ja Uffe halus uuden talviriimun. ;D

2. Sekä riimun että narun ostin viime kesänä, riimun agrimarketista ja narun samoista kisoista kun tuon liman.

3. Tää on sitten jo pari vuotta vanha, ja käytettiin paljon viime talvena, ja saattaa tulla taas käyttöön sitten kun Uffella on järkyttävän paksu karva ja muuta riimua ei meinaa saada päähän. :D


Kauan sitten ostettu riimu, joka on kisakäyttöön. Sekä riimu että naru ovat ostettu hööksistä. Tossa kuvassa toi näyttää vähän mustalta, mutta oikeasti se on ruskea.




Sisko osti tän kaks vuotta sitten HIHS:istä, ja on ehkä hienoin riimu koskaan! Mutta Uffe ihoaa sitä! Jos on menossa ottamaan sen kiinni ja se näkee tän riimun, se kävelee pois eikä anna kiinni, tyhmä poni. :D Eli ei olla käytetty monta kertaa, eikä edes oikeen viitsi, kun se on niin hieno. ;D


Luulen että ostettiin tää joskus tarjoustalosta ja on ollut oikeen hyvä. En usein käytä, joskus kun tehdään jotain maastakäsin juttuja.


Laitoin nyt vielä meidän kapsonin tähän, joka me ostettiin äitin kanssa viime kesänä Ypäjältä, ku oltiin katsomassa SM kisoja. Oon todennut hyväksi, ja toimii myös loistavasti ohjasajossa. (:

On meillä vielä pari riimua, mutta mitä en hirveästi käytä, joten en jaksanut kaivaa niitä laatikoista. :D

Ajattelin että tekisin toisen varustepostauksen, missä esittelen ainakin kaikki Uffen loimet ja harjat, ja ehkä vielä jotain muuta. (: Toivottavasti tykkäsitte tästä!