perjantai 25. helmikuuta 2011

24.2.2011

En eilen jaksanut kirjoittaa joten kerron nyt ensin eilisen päivän tapahtumista.
Ensin tein kentällä maasta käsin harjotuksia Lovísan kanssa. Meni ihan okei. Ei vaan oikeen halunnut seurata kunnolla kun oli irti, mutta kyllä se jotenkin. :D Harjoteltiin myös kunnolla kumartamista. (:
Menin sitten laittamaan suitset ja satulan ja lähdettiin maastoon, Petra ja Uffe seurana. Mentiin Jokitien lenkki, enimmäkseen käyntiä, mutta myös jonkin verran ravia ja tölttiä, sekä yks laukkapätkä, vahingossa tosin.. :D Lovísa meni yhden pätkän tosi hyvää lisättyä tölttiä. Hieno poni. (: 
Kun olin hoitanut Lovísan, annoin heinät hepoille, mutta Uffe ei taaskaan halunnut syödä.. Laitoin sen sitten karsinaan, että näkisi että jos se paskoo. Annoin myös vähän heinää, mitä se ei kyllä syönyt. Mahaäänet kuuluivat kyllä ja oli se pirteä.
Kävin sitten 4- 9 välissä kai kolme tai neljä kertaa katsomassa sitä, kävin myös taluttamassa kerran. Oli se kyllä ihan vähän syönyt ja joskus kahdeksan aikaan kun oltiin äitin kanssa tallilla, niin se oli paskonut. 
Tein myös Hallen kanssa illalla kentällä hetken maasta käsin juttuja, ihan hyvin meni. (: 
Kun oltiin annettu iltaheinät, niin Murkku ja Lovísa tulivat pihattoon seisomaan, eikä ollut aikomustakaan syödä heiniään, mitä helvettiä?! :D Noi taitaa olla vähän nirsoja..Vein ne sitten sinne heinäpaikalle, Murkku jäi syömään, mutta Lovísa tuli takaisin pihattoon, huhhuh noita.. Jätettin se sitten sinne.
Menin sitten vielä vikan kerran 12 aikaan, illalla, katsomassa niitä. Uffe ei ollut syönyt ollenkaan, eivätkä noi tuolla ulkonakaan. Päätin sitten että avaan uuden heinäpaalin, ja sekoitin sitä toisien heiniein sekaan Uffen karsinaan, ja kyllä sitten kelpas. Voi luoja tota hevosta! :D Heitin myös vähän sitä toista heinää ulos muille hepoille, ja se kelpas niillekkin. En kyllä rupee tommoseen, että ne valitsee mikä heinä on syötävää ja mikä on vähän liian kuivaa tai muuten vaan ällöä. Nirsot! 
Nojoo, kaikki sitten selvis hyvin. :D

♥: Emma

P.s. Kirjotan vähän myöhemmin tän päivät jutuista, ku muuten tulis pikkasen turhan pitkä postaus. :D