torstai 3. maaliskuuta 2011

Millan tunti #8

Olin tänään tallilla melkein 5½ tuntia, vaikka en itse edes ratsastanut. :D Menin siis noin varttia vaille kaksi tallille ja otin Uffen kiinni ja rupesin harjaamaan sitä. Milla tuli hetken päästä tallille, koska oli tunnin aika. (: Harjattiin sitten Uffea siinä vielä hetki, ja kyllä siitä irtoaa karvaa! Kun oltiin laitettu kamat, niin mentiin sitten maastoon, missä oltiin sitten tunti 15 minuuttia. Milla meni ensimmäistä kertaa laukkaa maastossa, hyvin meni! (: Uffen vej kenkä irtosi lenkin aikana, kun yritettiin mennä semmosesta lumihangesta.. -.- Toivottavasti kengittäjä pääsee pian!! Tallissa laitettiin sitten loimi ja näin. (:
Riia (klick klick!) tuli sitten tallille siinä neljän aikaan, koska oli tulossa ratsastamaan Murkulla! Riia on siis Murkun entinen vuokraaja. (: Videokuvasin siinä sitten kun Riia harjaili Murkkua ja juteltiin sitä ja tätä.
Siirryttiin sitten kentälle ja kuvasin, sekä videoita että kuvia. Riia ratsasti sitten noin 1½ tuntia. 
Tallissa pestiin sitten kamoja (ite pesin Uffen satulan), ja laitoin kuvia Riian kiintolevylle, eli oli kone mukana tallilla. :D Menin sitten sisälle siinä varttia yli 7. 
Tässä tulee nyt pläjäys kuvia tältä päivältä + videopätkä! :







































♥: Emma

P.s. Tervetuloa muuten kaikki uudet lukijat!! (: