perjantai 25. maaliskuuta 2011

Ponini on hienoin. ♥

Heipähei. (: Menin tänään tallille vasta joskus 7 jälkeen, aluksi laitoin takan päälle ja laitoin ruoat valmiiks ja siivoilin vähän ja näin. Harjasin sitten Uffen aika nopeasti, koska kello oli jo melkein 8. Laitoin sitte kamat ja bootsit, päätin taas ratsastaa minikangilla. (:
Lähdettiin sitten kentälle, ratsastin kai jonkun 50 min. Aluksi mentiin vaan käyntiä pitkin ohjin molempiin suuntiin, jonka jälkeen otin lyhyet ohjat ja rupesin tekemään väistöjä, pysähdyksiä ja paaaljon kokoomisia. Uffe oli ihan tosi hyvä!! Kulki peräänannossa ja oli tosi kiva ratsastaa. (: Ruvettiin sitten tölttäämään kun oltiin menty käyntijuttuja molempiin suuntiin, töltti oli hyvää, pohja oli vaan aika raskas ku oli vähän kuoppaisia, mutta Uffe jaksoi kuitenkin hyvin. Tehtiin paljon voltteja sekä temponvaihtoja. Hetken päästä otin parit laukat molempiin suuntiin, ja yks pätkä oli ihan tosi hyvä, joten annoin Uffen sitten kävellä hetken.
Käyntien jälkeen ruvettiin sitten ravaamaan, Uffe oli ihan hyvä. (: Meni välillä vaan vähän turhan kovaa.. :D Sain sen kuitenkin paikoittain kulkemaan oikein nätisti. Mentiin sitten vielä lopuksi vähän tölttiä, ja vau ku Uffe oli makee!! Tehtiin tosi paljon kaikkia kiemuroita ja suunnanvaihtoja, tehtiin myös paljon lisäyksiä. Uffe oli niiin hieno. ♥ Loppukäynnit sitten vielä maasta käsin, sekä kiinni että vapaana. (:
Uffe oli aika hikinen ratsastuksen jälkeen, joten laitoin sitten fullneck fleecen, ja yöks on luvattu -10 astetta! -.- Annoin sitten ruoat Puhvelle ja juttelin sille kaikkea. (:
Tehtiin vielä iltatalli äitin kanssa, ja mentiin sitten sisälle.

♥: Emma

P.s. Mietin tässä että kiinnostaisko teitä tietää että mitä nää kaikki hepat syö? (: Kun tein just tänään uuden ruokinta-listan, niin voisin kirjoittaa tännekkin. :D