torstai 20. tammikuuta 2011

Kengitys ja muuta mukavaa.

En eilen illalla jaksanut enää ruveta kirjottamaan, niin kirjotan nyt sitten myös eilisestä.
Menin siis tallille joskus varttia vaille 4 ja hain Uffen tarhasta, kengittäjän piti tulla nejlältä, mutta Linda soitti sitten että se tulee noin vartin myöhässä. Menin sitten taluttelemaan tielle hetkeksi.
Kengitys meni hyvin, niinkun aika, ja Uffen kengät eivät olleet kuluneet melkein ollenkaan, niin se sai ne vanhat sitten takaisin jalkaan. (:

Kengityksen jälkeen menin ratsastamaan Uffella. Mentiin tielle ja ratsastin noin 40 min. Ensin reilu 10 min käyntiä, jonka jälkeen tehtiin noin 15 min ajan käynti-töltti juttuja. Meni tosi hyvin! Uffe meni ihan sairaan kovaa lisättyä! :D Sitten kun Uffe myötäsi kunnolla niin siirsin käyntiin ja käveltiin sitten käveltiin takaisin tallille, noin vartti.
Tallilla laitoin sitten markiisin + kaulakappaleen.

Hallella oli ollut kengitys Uffen jälkeen, joten kun olin valmis Uffen kanssa, niin menin ratsastamaan Lovísalla ja Linda tuli mukaan Hallella. Mentiin tielle. Ensin aika kauan käyntiä. Naurettiin niiin paljon Lovísalle yhessä vaiheesse, koska kun käveltiin tiellä, niin oikeella puolella tietä oli iso traktori joka oli päällä ja vasemmalla oli ämpäri. Ja arvatkaa kumpaa Lovísa pelkäs? No ämpäriä tietenkin! :D:D:D Käyntien jälkeen ruvettiin tölttäämään, Lovísa oli ihan hyvä. Myös vähän ravia. Käännyttiin sitten Tuusulantien kohdalla takaisin ja käveltiin hetken välikäyntejä. Sen jälkeen taas tölttiä, Lovisa oli hieno! Ja aina kun Halle tuli "liian lähelle" niin Lovísa lähti sitten lisäämään vauhtia, mutta pysyi sitten töltillä hyvin. (: Rupesin sitten kokoamaan ihan kunnolla, jonka jälkeen pudotin raviia, ja tuli sitten tosi lennokasta ja lujaa ravia. Vau! (: Lopuksi taluteltiin noin vartti. Olin tosi tyytyväinen Loveen. ♥
Tallissa sitten sadeloimi päälle ja leipä palkaksi. (:
Tein sitten vielä iltatallin.


Tänään menin tallille joskus ennen seitsemää. Hain Uffen tarhasta ja harjasin sen pihatossa ja laitoin heijastimet. En tänään jaksanut ratsastaa, joten menin sitten vaan taluttalemaan teille, noin 40 min. Tehtiin paljon pysähdyksiä, peruutuksia ja käynti-ravi sekä ravi-pysähdys siirtymisiä. Hyvin meni! (: Uffe kuunteli tosi hyvin. Pyöritin myös Uffea pari kertaa pikkuympyrällä, ja astui vällillä ihan pikkasen huonommin oikealla takajalalla.. =/
Laitoin sitten tallilla markiisin, koska Uffe oli niin märkä kun oli satanut lunta.


♥: Emma