lauantai 12. maaliskuuta 2011

Helsinki Horse Fair

Sori en eilen taaskaan kirjoittanut...
Mutta siis Uffe ei saanutkaan kenkäänsä, koska kengittäjä ei päässyt. Saa sen vasta huomenna.
Riia oli taas tulossa ratsastamaan Murkulla, joten pummin Hallen ittelleni! ;D Menin tallille siinä puol viiden aikaan, ja Riia tuli samaan aikaan tallille. Harjattiin ensin aika kauan Hallea ja Murkkua, ja lähdettiin sitten maastoon. Oltiin varmaan joku tunti? Mentiin pyöräilyteitä pitkin koko lenkki, ylitettiin myös moottoritie, sillalta. Mentiin kaikkia askellajeja, ja Halle oli ihan innoissaan kun pääsi juoksemaan. :D Halle oli tosi kiva ratsastaa, niinkun aina, ja kulki tosi nätisti. (:
Tallissa laitettiin sitten hepoille loimet ja annettiin herkkuja.
Vielä ennen kun menin sisään, irtojuoksutin Uffea kentällä, kun oli tänään riehunut aika paljon tarhassa... Ja huhhuh mitä vauhtii se meni! :D Kun päästin sen irti, niin hyvä etten saanut kaviosta naamaan, koska se oli tooosi lähellä!! Menin myös hetkeksi selkään ja ratsastin hetken käyntiä, pelkällä riimulla.
Illalla tein iltatalli, ja kesti vaan 10 minuuttia!! :D Olin jo laittanut kaikki ruoat valmiiks, siivonnu karsinan ja pihaton, laittanut vedet sun muuta valmiiks. :D

Tänään tein sitten aamutallin, enkä sitten sen enempää ole ollut tallilla. Mutta olin tänään Helsinki Horse Fair messuilla, oli oikein kivaa. Ostettiin vaan neoprenibootsit (koska ne toiset mitkä ostin nii oli liian pienet), vihkokalenterin, Jálkur seinäkalenterin ja nameja Uffelle. (: Otin aika paljon kuvia, ja laitan vähän niitä tänne (laatu on muuten tosi tosi huono, koska siellä oli niin pimeetä... :/) :
Liisa Leppänen & Bragi frá Austurkoti.
Jos me oltais astutettu Uffe, nii oltais astutettu se Bragilla. (: Bragilla on muute kaikkien aikojen korkeimmat rakennepisteet Suomessa, nimittäin 8,53!
Sit siel oli pari alpakkaa ja laamaa. :D
 ♥: Emma

P.s. Laitoin tonne alas nyt tommoset tykkään ja en tykkää nappulat, joten jos ei jaksa kommata, niin ois kiva jos edes noita painaisitte. (:

3 kommenttia: