sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Pakkasta, pakkasta ja vielä vähän lisää pakkasta...

Heipä hei! Anteeski että en ole kirjoittanut nytten viikkoon, mutta en ole ratsastanut koko viikkoon, pakkasten takia, joten ei ole ollut oikeastaan paljoa kirjoitettavaa.. :/ Kaikilla hepoilla on nyt ollut viikon lomaa, tai no Murkulla on ratsastettu pari kertaa.

Tänään kuitenkin olen ollut paljon tallilla. (: Aamulla tein ensin aamutallin, ja oli aivan ihanaa kun kello oli puol yhdeksän ja aurinko paistoi jo silloin! Kyllä se kevät vielä tulee, toivottavasti...
Joskus puol kahden aikoihin menin sitten ratsastamaan, Uffen. Harjasin ensin aika kauan ja laitoin kamat, satulan alle laitoin fleecehuovan "loimeksi".
Lähdettiin sitten maastoo, ratsastettiin Myllykylä-kyltille ja sitten käännyttiin ympäri ja mentiin samaa reittiä takasin, aikaa meni tunti. Muuten mentiin pelkästään käyntiä, mutta myös kaks ravipätkää + pätkä tölttiä, Uffe oli hieno! Luulin että Uffe ei malttaisi kävellä ollenkaan viikon loman jälkeen, mutta se oli oikein rauhallinen koko lenkin, hieno poni. ♥ Nähtiin myös Uni ja Mamis, jotka olivat lenkillä. (: 
Oli kyllä mukava päästä ratsastamaan pitkästä aikaa, ja oli "vain" -11 astetta ja aurinko paistoi ihanasti.
Lenkin jälkeen otin Uffelta kamat pois ja laitoin sille fullneck villaloimen ja annoin tietty paljon nameja. ;)

Illalla tehtiin vielä Malinin (sisko) kanssa iltatalli, ja huhhuh en olisi enää jaksanut riidellä ton heinäpaalin kanssa. :D Se oli vaan yks iso jääklöntti! Onneks sain sen nyt sitten revittyä kokonaan!

♥: Emma

P.s. Tein tonne sivuun tommosen kyselyn, joten sinne vaan vastailemaan! Ja jos painatte tota "jotain muuta", niin kommentoikaa että mitä se olisi. (: