sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Mulla on maailman hienoin hevonen. ♥

Tänään ratsastin sekä Uffen että Lovísan. Menin vasta joskus kuuden aikaan tallille, ja ratsastin Lovísan ensin. Harjasin aika nopeesti ja silleen. Sitte menin eka hetkeks tielle ratsastamaan. Hain reippautta kaikissa askellajeissa, ja hyvin onnistu! (: Sitte mentiin vielä hetkeks kentälle, jonka iskä nyt vihdoin sai aurattuu! Siellä mentiin aika paljon laukkaa ja Lovísa oli oikein mukava.


Kun olin hoitanut Lovísan, laitoin riimun Uffelle ja sidoin sen karsinan ulkopuolella ja harjasin sen. Uffe oli ihan super sulosella tuulella!! ♥ Uffe on vaan yksinkertaisesti paras! Sitte hieroin kans sen takajalkoja, ku ne on nyt ollu vähän jumissa.
Menin sitten ratsastamaan kentälle, ratsastin noin puoli tuntia. Aluksi paljon käyntiä, ihan perus juttuja. Uffe oli ihmeellisen rauhallinen. (: Sitten jonkun verran tölttiä molempiin suuntiin, ja Uffe oli oikein kiva! Mentiin myös yks laukkapätkä oikeeseen kierrokseen ja lopuksi vielä ravia ja Uffe meni tosi nätisti ja rauhallisesti. ♥ Sitten vielä loppukäynnit. Päätin vielä ennen kun vien Uffen talliin, niin tehdä vähän maasta käsin juttuja, kun se nyt on ollut vähän rasavilli.. Meni tosi tosi hyvin! Kävelin, Uffe käveli perässä. Juoksin, Uffe juoksi perässä. Pysähdyin, Uffe pysähtyi. Hieno poni. ♥
Sitten Uffe pääsi karsinaan ja laitoin sille fleecen ja ruokin hepat. (:
Mulla on maailman hienoin hevonen. ♥


♥: Emma