keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Superi Lovísa!

Viimeisestä postauksesta on jo vierähtänyt jonkin aikaa, mutta ei ole ollut aikaa eikä kyllä myöskään innostusta. Mutta nyt olen koulussa atk-tunnilla, joten päätin nyt teille jotain kirjoitella. (:
Lovísan kanssa oon tuuppaillut nyt aika paljon, ja poni on ollut niiin hieno! Laukassa varsinkin se on liikunut super nätisti, ravissa on ollut vielä vähän jäykkä eikä oikeen tahdo asettua kunnolla sisään, mutta muute kaikki on mennyt hyvin!
Eilen mentiin piiitkästä aikaa esteitä, ei mitään isoja. Laitoin kolme estettä kentälle, jotka oli jonkun 50 - 60 cm. Poni oli pikkuisen innoissaan, ja molemmat oltiin vähän ruosteessa, joten alussa meno oli aika rumaa.. :D Laukat vaihtui miten sattui esteen päällä ja hypyt eivät sujuneet ollenkaan, ja itse istuin siellä kun mikäkin perunasäkki! Loppua kohden alkoi jo sujumaan vähän paremmin, ja kun tuli muutama oikein hyvä hyppy lopetin siihen. (:

Uffe on nyt pitkästä aikaa joutunut kenttätyöskentelyyn, ja huomaa kyllä, että se ei pitkään aikaan ollut joutunut kunnolla töihin.. Poni on aika jäykkä ja ei haluaisi kuunnella apuja ollenkaan. Nyt on kuitenkin alkanut sujumaan paremmin, ja on se jo vähän rennompi. Eilen ravissa se oli aika jäykkä, eikä oikeen rentoutunut, mutta töltissä se oli oikein kiva. (:

En ole varma että jos tänään ratsastan ollenkaan, koska pääsen koulusta vasta joskus kuuden aikaan, ja oon vähän flunssanen, niin tänään varmaan vaan lepään. Voisin vaikka tehdä jotain tälle ulkoasulle tänään, kun mulla on aikaa! (: Ja ehkä aloitan jonkun erikoispostauksen tekoa...