keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Maasta käsin työskentelyä.

Unohdin kirjoittaa maanantaina, mutta kävin Uffen kanssa tunnin mittaisella maastolenkillä. Mentiin paljon käyntiä ja ravia, myös vähän tölttiä ja yksi pätkä laukkaa, koska Uffella vähän turhan paljon energiaa... Uffe oli kuitenkin hienosti!
Eilen en ratsastanut ollenkaan.

Tänään ratsastin sitten taas Uffen. Ensin otin kaikilta hepoilta loimet pois, sitten harjain Uffen. Laitoin Uffelle naruriimun ja menin kentälle tekemään maasta käsin juttuja. (: Ensin mulla oli naru kiinni riimussa, ja pyöritin ympyrällä ja väistätin ja peruutin yms. Hetken päästä otin narun irti ja tein seuraamis harjoituksia, sekä käynnissä että ravissa. Uffe oli ihan super hieno! Se keskitty muhun 100% ja teki kaiken niinkun halusin! Hieno poni. ♥ Uffe näytti sitäpaitsi siltä, että sillä oli hauskaa. (: Noita juttuja tehtiin reilu vartti.
Tuon jälkeen kävin taluttamassa iihan pienen hetken tiellä ja sitten tultiin takaisin kentälle ja ratsastin hetken pelkällä naruriimulla + narulla. Ihan ok:sti meni..
Halusin sitten kuitenkin vielä ratsastaa ihan kunnolla, niin menin laittamaan satulan ja hackamooret. Aluksi tehtiin käynti juttuja jonkin aikaa, Uffe oli hyvä. Sitten ravia, Uffe oli oikein nätti. (: Mentiin myös vähän tölttiä ympyrällä. Uffe reagoi hitaasti avuille kun piti siirtyä käynnistä töltille, joten otin raipan avuksi ja mulla oli se yhden siirtymisen ajan, mutta laitoin sitten pois, ja sen jälkeen Uffe kyllä reagoi. :D Otin myös yhdet laukat molempiin kierroksiin, nähdäkseni että jos Uffe on unohtanut miten mennään laukkaa, mutta Uffe oli tosi hyvä!
Mentiin vielä vähän ravia ja näin. Loppukäynnit mentiin maasta käsin, vähän seuraamis juttuja. Nyt Uffe ei enää oikeen jaksanut keskittyä, mutta kuitenkin jonkun verran. (:

Ratsastuksen jälkeen laitoin Uffelle markiisin ja halailin ja juttelin Uffelle. Siivosin myös pihaton, ja kun siivosin, niin Halle tuli kaatamaan kottarit, jee... -.- :D Annoin myös heinät ja laitoin vedet. 
Niin ja löysin semmosen kumisen "ämpärin", jonka annoin hepoille leikkikaluks tarhaan, Halle otti tietenkin heti siitä kiinni ja rupesi viskomaan sitä. :D

♥: Emma