sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Uffeilua

Eilen ratsastin Uffen, mutta ennen sitä pidin Jennalle tuntia Murkulla. Tehtiin vaan käyntiharjoituksia, koska kenttä on nyt niin huonossa kunnossa, ja Murkku meni oikein nätisti. (:
Uffella ratsastin sitten ~ 50 min, ensin ihan hetki kentällä vähän käyntijuttuja, taivutuksia, väistökä yms. Mentiin sitten tielle, kaikkia askellajeja. Uffe oli kivan pehmeä edestä ja kulki rentona. Töltti oli ihan superia!
Ostettiin muuten eilen romaani Hippodomesta, koska Uffen satulan toppukset ovat huonossa kunnossa, joten romaanin avulla saadaan sitten edes vähän pehmeemmäks...



Tänään ratsastin taas Uffella, mentiin tielle käppäilemään ilman satulaa, Jenna ja Murkku olivat seurana. Enimmäkseen käyntiä, mutta päästiin myös menemään pätkät muita askellajeja. Molemmilla hepoilla oli paljon energiaa, ja Murkku jopa pukitti Jennan alas satulasta! :D Jennaa ei kuitenkaan sattunut pahasti, ja meillä oli kyllä hauskaa, ja oli niin ihana sääkin!

Nyt pitäisi jatkaa ihanan kemian lukemista... <3 Huomenna on nimittäin koe, joten taidanpa viettää yöni kemiankirjan kanssa.
Mua vähän kauhistuttaa, kun hain yhteishaussa lukioon, että miten aika riittää opiskeluun, jos sinne pääsen. Kun kesän jälkeen sitäpaitsi hevostelun parissa on varmaan vielä kiireellisempää, kun mitä tähän mennessä on ollut.. Mutta siitä kerron enemmän vasta sitten, kun on varma. (;