torstai 10. maaliskuuta 2011

Olen ollut laiska.

Anteeks nyt viel kerran et en oo kirjottanu. :D Oon huono bloggaaja. ): Mut nytte sitte kerron näistä kolmesta päivävstä!

Tiistai:
Jutta tuli siis taas pitämään tuntia meille, jolle menin Lovísalla. Tänään meitä oli vaan kolme tuntilaista, joten pidettiin sitten vaan yks tunti. Siinä oltiin minä, Linda ja Paula. Anninkin oli eka tarkotus tulla, sillon oltaisiin pidetty kaks tuntia, mutta se oli kipeä.
Aluksi tehtiin ihan perusjuttuja. Pysähdys + peruutus joka sivun keskelle, kokoomisia ja asetteluja voltilla ja muuta sellasta. Lovísa oli alusta asti tosi kiva ja kevyt edestä, ja kulki nätissä muodossa.
Hetken päästä ruvettiin tölttämään. oltiin pääty-ympyrällä. Lovísa oli tosi kiva ja kulki hyvässä muodossa, ja nyt se taipui paremmin kun viime kerralla. Tehtiin hetki tota molempiin suuntiin, jonka jälkeen käveltiin hetki, tottakai koko ajan ratsastaen! Ruvettiin sitten taas tölttäämään, mutta nyt käytettiin koko kenttää. Mentiin kolmikaariuraa, paljon suunnanvaihtoja ja volttja. Otettiin sitten myös laukkaa ja Lovísa oli tosi hyvä! Tehtiin paljon laukka-töltti siirtymisiä. Jutta sano et Lovísa oli hauskan näkönen, kun se näytti niin ylpeeltä ku se tölttäili. :D Hassu poni. (: Lopuksi mentiin vielä hetki ravia, ja Lovísa oli tosi hieno! ♥ Meni tosi nätissä muodossa ja siellä selässä oli taas tosi hyvä istuu kun oli niin tasasta. (: Sitten mentiin vielä loppukäynnit.
Oli kyl taas tosi hyvä tunti! Tuli aika paljon ahaa-elämyksiä. Seuraava on varmaan joko 26 tai 27 päivä. (:
  Kun olin hoitanut Lovísan valmiiksi, niin harjasin vielä Uffea oikeen kauan pihatossa. Oli suloinen. ♥ Selvitin myös hännän iihan kunnolla!

Keskiviikko:
En itse ratsastanut keskiviikkona, mutta menin tallille, koska Riia tuli ratsastamaan Murkulla. (: Mentiin sitten kentälle ja mä taas tietty kuvasin. :D Eka Riia ratsasti hackamorella, ilman satulaa, mutta vaihto hetken päästä naruriimuun, Murkku ei oikeen toiminu. :D Teki ne kans jotain maasta käsin juttuja.
Hetken päästä päätettii sitte et irtojuoksutetaan Murkkuu, mut ei se tahtonu oikee juosta, joten otettii Lovísa sit mukaan, nii kyl ne sit vähän juos. :D Käytii viel sit vähän taluttelee tielle ja nääin. (:
Tein illalla sitte viel iltatalli. Riikan piti ratsastaa Lovísalla, mutta se taas nukahti... :D


Torstai (tänään):
Koulu loppu tänään jo yhelt, joten pääsin jo kahelta tallille. (: Otin sitten Lovísan kiinni ja harjailin sitä jonkun aikaa karsinassa. Laitoin sitte varusteet + kumiputsit Lovísalle, ja lähdettiin tielle. Mentiin miljoonapellon ympäri, käyntiä, pari pätkää tölttiä ja pätkä laukkaa. Lovísa ei olis halunnut mennä rauhassa, kun nyt ollaan menty niin paljon kentällä. :D Lovísa meni kuitenkin ihan hyvin, töltti oli vaan vähän ravitahtista.
Mentiin sitten kentälle. Aloitettiin melkein heti töltillä, tehtiin paljon voltteja, kiemuroita, temponvaihtoja, ja myös muutamat pohkeenväistöt. Lovísa toimi hyvin. (: Tän jälkeen mentiin ravia. Tein paljon kokoomisia, ja paljon asettelua sisään. Lovísa oli tosi hieno ja kokosi itseään tosi hyvin. Mentiin lopuksi vielä aika paljon laukkaa, yritin saada Lovísan pyöreäksi, ja hyvin meni!! Lovísa oli tosi rentona ja meni pitempiäkin pätkiä hyvässä muodossa. Hieno poni. ♥ Oltiin kenällä reilu puol tuntia. Loppukäynnit mentiin sitten tiellä.
Tallissa laitoin sitten fleecen ja annoin heinät ja laitoin vedet. (:
Vähän myöhemmin menin vielä päästämään Murkun ulos karsinasta, kun se oli siellä syömässä heiniään, koska Merja ja Jenna oli tullu nii myöhään ratsastamaan.

Tässä vielä video minkä tein tänään. (: :
Hmm.. Tubessa on parempi laatu!!! http://www.youtube.com/watch?v=Snf_CfHCrXE
♥: Emma