lauantai 12. marraskuuta 2011

Hieno poni. ♥

Moikka! Päätin nyt pitkästä aikaa tulla vähän postailemaan, ja aloitan nyt ainakin eilesestä. (:
Menin tallille puol viiden aikaan, pitämään Jennalle tuntia Lovísalla. Harjattiin sitä ensin aika kauan, ja Lovísa sai toosi paljon herkkuja. ;D
Laitoin Jennan menemään melkein pelkkää volttityöskentelyä, kaikissa askellajeissa. Lovísa meni tänään tosi nätisti, ja haki töltissä jopa pyöreään muotoon! Olin niiin tyytyväinen Lovísaan ja Jennaan! (:

Viikko sitten otettu kuva Harpasta.
Kun olin pitänyt tunnin, menin laittamaan Uffen valmiiksi ratsastusta varten, päätin kokeilla mennä minikangilla pitkästä aikaa. Ratsastin vain reilu puol tuntia, mutta menin kaikkia askellajeja. Uffe oli niin hyvä alusta loppuun! Takapää oli tosi hyvin alla ja kulki pyöreänä, jopa laukassa. Ja laukassa pystyttiin menemään ihan pikkusella voltilla, jopa oikeaan kierrokseen! (: Hieno Puffe. ♥ Ja mentiin ihan sika kovaa lisättyä tölttiä, olin siel seläs ihan sillee: woooow! :O :D
Olin siis tosi tyytyväinen eiliseen ratsastukseen! Ratsastuksen jälkeen Uffe pääsi karsinaan lepäilemään. (:

Pari viikkoa sitten otettu kuva Murkusta.
Tänään en ratsastanut ollenkaan, mutta huomenna aamulla Uffen kanssa maastoon, sen jälkeen lähden moikkaamaan Hallea ja Ófeliaa ja illalla ratsastan varmaan vielä Lovísan. (:

Olis muuten tooosi kiva jos kommentoisitte edes joskus jotain, niin motivaatio kirjoittamiseen nousisi! Olisi kiva saada kommaa myös ulkonäöstä tai ihan mistä vaan. (: