keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Millan ratsastustunti #4

Voi ei nyt ärsyttää ihan hirveesti ku en oo kirjottanu mitään kahteen päivään!!
No mutta, maanantaina Uffella oli lepari, samoin Lovísalla, koska oli niin kurja sää ulkona, niin ei olisi ollut hauskaa kenenkään mielestä ratsastaa siinä säässä. :S Ja sitten mun piti myös lukea englannin kokeeseen, joka oli eilen.


Eilen sitten oli taas Millan tunti. Haettiin Uffe ensin tarhasta ja harjattiin sitä aika kauan, pihatossa. Laitettiin sitten satula, suitset ja kaikille heijastimet. 
Ensin mentiin kävelemään miljoonapellon ympäri, myös yksi ravipätkä. Aluksi Uffella oli vähän turhan kiire eikä halunnut oikeen kävellä rauhassa, mutta Milla sai sen sitten hidastamaan.
Mentiin sitten sen jälkeen kentälle. Taas alkuun ihan perusjuttuja käynnissä. Seisoin siinä ensin hetken katsomassa, mutta päätin sitten että voin ratsastaa Lovísalla siinä samalla, niin menin hakemaan Lovísan tarhasta. 
Menin nopeesti talliin, otin suitset, juoksutusvyön, liinan ja kypärän + raipan. Kaikki hepat olivat sitten toisessa päässä tarhaa, menin sinne ja Lovísa nukkui makuulteen. Silitin Lovea siinä hetken ja kysyin että eikö noustaisi, mutta eei. :D (Lovísa siis nukkuu makuultee joka päivä monta kertaa) Laitoin sitten suitset päähän kun se siinä makasi, ja sitten sanoin ett' nyt kyllä noustaan, niin kyllä se sitten nousi ylös.
Menin sitten suoraan kentälle ja laitoin vyön Lovísalle ja juoksutin aluksi hetken. Milla rupesi myös ravaamaan sitten. Juoksutin ehkä noin 10 min ja sitten menin selkään ilman satulaa. Ratsastin varmaan jonkun reilu 20 min ja mentiin kaikkia askellajeja. Lovísa oli hirveen jäykkä ja hösläs hirveesti... 
Lopuksi mentiin vielä molemmat hetkeksi kävelemään tielle, ja hepat olivat tosi kiltisti. (:
Milla ratsasti siis varmaan yhteensä jonkun 1h 15min. 
Tallissa otettiin sitten kamat pois hepoilta ja loimet päälle. (:


♥: Emma