lauantai 26. helmikuuta 2011

Shoppailua.

Käytiin tänään äitin kanssa shoppailemassa ja tällasta löytyi Uffelle:

Oon ihan sika pitkään haaveillu tosta loimesta, ja nyt äiti vihdoinki suostu ostaa sen! (;

Ostettiin kans tämmönen satulahuopa, se on just söpö ku siin on noi reunat. (:

Mun yksissä suitsissa (mitä käytän eniten), niin on ihan huonolaatuset halpis ohjat, niin ostettiin nytte tämmöset. Tykkään ite tosi paljon ku näis on toi kumiosa. (:

Oli pakko ostaa kun oli niin sulonen. (; Ja toi on kans tosi hyvä kädessä! (:

Tämmöstä harjaa oon jo kauan tarvinnu, koska Uffella on niin ohut häntä, joten jos sen harjaa vaikkapa piikkisualla, niin se katkeilee tosi helposti..   

Nää ostin oikeestaan Lovísalle, koska se lyö kavioitaan toisiinsa niin pahasti.. :/ Ja nää makso vaan 5 euroa, joten oli pakko ottaa. :D

 Kuvaan vielä huomenna näitä juttuja kun on Uffen päällä. (:

♥: Emma

Lisää maasta käsin työskentelyä.

Tänään en paljoo ole ollut tallilla, mutta tein kuitenkin maasta käsin juttuja Uffen kanssa kentällä. (: En tiedä oikeen kuinka kauan, jokun puol tuntia varmaan? No mutta kuitenkin, Uffe ei tänään ollut yhtä hyvä kun toissapäivänä, ei oikeen keskittynyt. Uffe ei kunnolla seurannut, se halusi vain syödä lunta? :D Yritin myös saada Uffen juoksemaan irtona, mutta ei sitä kiinnostanut. Voi voi ponia. :D Harjoittelin myös Uffen kanssa kumarrusta, ja ihan hyvin meni. (: 
Juttelin ja halailin ja olin vaan kauan Uffen kanssa, kun toinen vaan on paras. ♥ Mulla oli videokamera mukana!

Tehtiin myös iltatalli tänään äitin kanssa. Kokeilin myös Murkun kanssa kumartamista, ja wou se meni hyvin! :D Laitoin muuten Uffelle heinäverkon karsinaan, niin sen ei tarvitse syödä maasta. Lyödäänkö vaikka vetoa, että kohta se päättää että ei se mistään verkosta voi syödä!? :D On se hassu poni!

Tein tämmösen tän päivän materiaalista (: :

♥: Emma