sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Aurinkoisia päiviä.

Heippa, en eilen kerennyt kirjoittaa, joten kirjoitan nyt. (:
Ratsastin siis Lovísan eilen, ja oli ihan mielettömän hieno sää! Harjasin Lovísaa ensin kauan ulkona ja laitoin sitten kamat päälle.
Mentiin aluksi kävelemään tielle, noin 10 min, jonka jälkeen siirryttiin kentälle. Tehtiin samoja asioit kun mitä tunnilla, joten oltiin enimmäkseen vaan isolla keskiympyrällä. Aluksi käynnissä taivuttelua jne, sitten sama töltissä. Lovísa oli oikein kiva ja meni pätkittäin hienossa muodossa, jonka jälkeen siirsin käntiin ja sitten mentiin muuta kierros rento ravia vapain ohjin. Otin sitten laukkaa molempiin suuntiin, keskiympyrällä ja Lovísa oli mahtava! Yritin taas saada sitä pyöreeksi, ja Lovísa meni tosi nätissä muodossa. Hieno poni! ♥ 
Jossain vaiheessa kaikki Paulan hepat (Prinssi, Uni, Mamis ja Pekko) tulivat kentälle tervehtimään, koska ne ratsasti siitä ohi. Lovísa oli ihan innosissaan kun oli niin paljon poikia! :D Sitten kun ne olivat lähteneet mentiin vielä vähän laukkaa ja tölttiä kentällä, ja ihme kyllä Love jaksoi keskittyä, ja oli tosi hieno!
Lopuksi mentiin vielä tielle kävelemään.

Tänään sitten ajattelin mennä Uffella ratsastamaan, mutta Uffe käyttäytyi tosi oudosti tänään niin en mennyt... Ja sitä paitsi oli tosi kylmä. 
Mutta siis tänään aamulla kun äiti oli tekemässä aamutallia, niin oli ruokkinut hepat ja Uffe olu syönyt kippo ruoat ihan normaalisti. Mutta kun äiti päästi sen tarhaan, niin se kävi heinillä, mutta käveli sitten ohi eikä halunnut syödä.. Petra meni sitten myöhemmin kuunelemaan sen mahaa, mahaäänet kuuluivat, mutta ei niin selvästi. Petra meni sitten vielä taluttelemaan sitä tielle. Äiti meni sitten myös tallille, ja he avasivat uuden heinäpaalin ja antoivat heinät, sitten Uffellekin maistui! Eli siinä toisessa heinässä oli jotain huonoa, vaikka se kyllä söi eilen samasta paalista, mutta voi olla että joku kissa on yön aikana käynyt vaikka pissaamassa heinien päälle tai jotain... Uffe pääsi kuitenkin sitten karsinaan syömään ja ongelma ratkesi. (:


Tein tänään kuitenkin iltatallin äitin kanssa ja huhhuh tota loimimäärää! 
Harpalle laitoin: fullneck fleecen, toppaloimi + kaulakappale
Uffe: fullneck fleece + toppaloimi
Lovísa: ulkoloimi
Halle: toppaloimi + kaulakappale
Ja Murkulla oli jo valmiina päällä ulkoloimi.
Ja noi on sit aina tosi kiva aamulla yrittää saada jonnekkin kuivumaan... :D


♥: Emma