torstai 20. lokakuuta 2011

Lenkkeilyä ponin kanssa

Joo eli olin siis lenkillä, Uffe seurana. Ei oltu millään pitkällä lenkillä, mutta juostiin kyllä jonkun verran. Ja kivaa meillä oli, Uffe oli söpöliini! (: Kun tultiin takas tallille, mentiin vilä kentälle ja hyppäsin selkään ja ratsastin hetken pelkällä riimulla + narulla, käyntiä ja ravia. Uffe oli aikas hyvä ja kuunteli hyvin istuntaa.
Ruokin vielä heposet ennenkun lähdin sisälle, ja nam sitä mudan määrää, kun eilen ja tänään vielä satoi... :S

Olin muuten viime viikon tiistaina Uffen kanssa Jutan tunnilla, ja Uffe oli ihan tosi hieno! ♥ Se oli alusta asti tosi rauhallinen ja oli mahtava ratsastaa. Tehtiin paljon etuosan käännöksiä, alussa ei oikeen halunnut toimia, mutta hetken päästä meni paljon paremmin. (: Töltissä oltiin mm. pääty-ympyrällä ja siirsin sitä sisäänpäin ja takas ulos, Uffe kuunteli tosi hyvin pohjetta. Olin siis tosi tyytyväinen tuntiin! (:
Kotiläksyksi saatiin se, että pitää saada Uffe kulkemaan vähän matalemmassa muodossa ja saada se vähän rennommaksi, eli ihan perusjuttuja!

Photoshoot with Bea & Lovexi!

Nyt en oo taas pitkään aikaan kirjottanut tänne mitään, mutta mulla on ollut tosi kiireistä koko ajan ja illalla oon ollut tosi väsynyt, joten en ole jaksanut kirjoittaa, sori. ):
Mietin että voisin taas tehdä Uffelle vihon, niin jos on ollut pientä taukoa bloggauksesta, niin tiedän sitten mitä olen tehnyt sen kanssa, ja voin kirjoittaa tänne. (: Uffella siis oli ennen aina vihkoja, mutta sitten kun rupesin kirjoittamaan blogia, se vähän jäi, eikä Uffella ole ollut vihkoa varmaan vuoteen. :D
Mitään ihmeellistä ei olla tehty, ollaan maastoiltu aika paljon, ja myös vähän hypätty. ;)
Syyslomalla mun kaveri Bea oli meillä ja otin kuvia hänestä, Lovísa oli myös mallina! Laitan tänne muutaman kuvan siltä kuvaussessiolta. (: Käytiin myös yhdessä ratsastamassa, mä Uffella ja Bea Lovella.
Milla on myös nyt käynyt ratsastamassa Uffella, viimeks eilen, ja eilen Milla meni ilman satulaa ja meni oikein hyvin.
Nyt en kerkeä kirjottamaan enempää, koska meen lenkille, ja otan Uffen mukaan juoksemaan! :D