sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kesäloma!

Heipä hei! Nyt on sitten kesäloma, ja peruskoulu käyty! (:
Kirjotan nyt ensin eilisetstä. Kävin siis ratsastamassa Lovísan ja ratsastin yhteensä reilun tunnin. Aluksi kierrettiin miljoonapelto, käynnissä, mutta mentiin myös yksi pätkä ravia. Siirryttiin sitten kentälle. Mentiin ensin aika kauan käyntiä, paljon volttityöskentelyä sekä väistöjä. Lovísa meni ihan hyvin, ehkä vähän turhan pitkässä muodossa..
Ruvettiin sitten tölttäilemään, aluksi oli vähän rvitahtista, mutta hetken päästä oli jo parempaa. Lopuksi tulikin tosi hienoa hyvää tölttiä. (:
Mentiin vielä vähän ravia ja laukkaa, jonka jälkeen lähdettiin taas tielle. Käytiin tekemässä gumminlenkki, poikettiin myös heppojen tulevalla laitumella, laukattiin se muutaman kerran ympäri.
Tallilla juoksutin vielä Lovísaa hetken liinassa, kaikissa askellajeissa. Lovísa oli oikein kiltisti. (:
Liikunnan jälkeen pesin Lovísan ihan kunnolla. Lovísa inhoaa kun sen naamaan suihkuttaa vettä, niin kun mun piti huuhdella shamppoot pois sen etuharjasta, se rupesi hyppimään pystyyn koska sitä suututti niin paljon. Ja Lovísahan ei koskaan tee mitään tuollaista, niin se oli vähän outoa.. :D
Pesun jälkeen vein Lovísan pikkulaitsalle ja siivosin pois kaikki kamat.

Tänään laitettiin päivällä aidat laitumella, se on kyllä iso! :D Saatiin aika nopeasti laitettua, koska meitä oli viis siinä laittamassa sitä.
Vähän myöhemmin menin ratsastamaan Lovísan. Käytiin Miran ja Murkun kanssa tekemässä mansikkamaan lenkki. Mentiin koko lenkki tosi reippaasti, varsinkin tölttiä. Lovísa meni ihan huippua lisättyä! Lovísa vaan puksutti eteenpäin eikä olisi halunnut ollenkaan hidastaa. :D Aikaa meni varmaan jonkun 1h 15 min?
Tallissa pesin hiet pois ja päästin Loven hetkeksi kentälle kuivattelemaan. Harjasin sitä hetken ja laitoin loimen päälle ja vein pikkulaitsalle.

♥: Emma

P.s. Mira tutki Uffen eilen, ja se oli sittenkin nestettä mitä sillä siellä oli. Se on nyt saanut kaksi piikkiä. Uffe voi paljon paremmin ja turvotus on laskenut. Uffe pääsi tänään muitten kanssa laitumelle muutamaki tunniksi. (:

Pp.s. Teen varmaan kohta kuvapostauksen! (: