torstai 13. tammikuuta 2011

Hienoja hevosia. ♥

Menin tänään tallille viideltä. Hain Hallen tarhasta ja hajrasin sen aika nopeaseti pihatossa. Kun oltiin valmiita, mentiin ratsastamaan. Mentiin gummi + miljoonapelto + Kleivintietä pitkin. Mentiin tosi reippaasti ja Halle oli tosi hieno! Töltti varsinkin! (: Hieno pånny. ♥ En sitten ollut selässä kun vain puolisen tuntia, koska Halle oli jo aika poikki, mutta taluttelin sitten vielä tiellä noin 20 minuuttia. Muuten käveltiin, mutta hölkättiin myös pariin otteeseen.
Olin kyllä tosi tyytyväinen heppaan! (:
Tallissa Halle sai sitten sadeloimen + kaulakappalee, ja tietenkin porkkanan! (:

Kun olin laittanut kaikki Hallen kamat pois, niin menin ottamaan Lovísan tahasta. Harjasin Lovísankin aika nopeasti, ja laitoin juoksutusvyön ja suitset.
Ensin juoksutin molempiin suuntiin, käyntiä, ravia ja laukkaa, ja käytin siis vyötä. Juoksutin yhteensä vartin ajan. Lovísa oli tosi hieno!! ♥ Meni ihan sika hienossa muodossa ja kantoi itseään hyvin. Ja vau mitä ravia! (: Kuunteli tosi hyvin ja oli nätti.
Kun olin juoksuttanut, hyppäsin vielä selkään, niin että ei ollut mitään ohjia. :D Eli pelkästään painoavuilla ratsastin. Menin siinä noin 10 min. Mentiin käyntiä, ravia ja vähän laukkaa. Saatiin jopa tehtyä voltti laukassa! :O :D Lovísa oli kyllä tosi kiva. ♥
Heitin sitten fleecen päälle ja porkkana palkaks. (:

♥: Emma