lauantai 1. tammikuuta 2011

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Meillä meni uus vuos ihan super hyvin tallissa! Lovísa oli siis karsinassa ja muut ulkona. Itse en ollut melkein ollenkaan tallilla, vaan Petra, yks sen kaveri ja Riikka olivat. Tänä vuonna Love oli niin rauhallinen, että sitä ei tarvinnut rauhoittaa ollenkaan! Mahtavaa! Sillä oli radio päällä koko ajan ja kaikki valot päällä ja söi heiniä. (: Ja kaikki ulkona olivat myös ihan rauhallisia, jess! Toivottavasti menee yhtä hyvin ens vuonna!

Tänään menin tallille yhden aikaan, ensin laitoin Murkun karsinaan, kun sillä on toi jalka huonona. =/ Sitten otin Uffen pihattoon ja rupesin harjaamaan, ja Linda tuli sillon tallille, kun oltiin menossa maastoon yhdessä. (:
Kun oltiin harjattu ja laitettu kamat, lähdettiin maastoon, mentiin taas tivoli lenkki. Yhdessä kohtaa oli lunta melkein Uffen mahaan asti, ja me käveltiin vielä Uffen kanssa ensin. :D Uffe oli vähän villi koko lenkin, heti kun päästiin tivolintielle, nii poni yritti lähtee täysiii. Nooh, siirryttiin siitä sitten tölttiin ja Uffe meni nätisti, vähän vaan kiire meinas tulla heti jos Halle tuli "liian lähelle". :D Mentiin siinä sitten tölttiä ja Uffe ei oikein malttanut mennä rauhallisesti, niin jouduttiin tekemään U-käännöksiä, ku ei muu auttanut! Jäätiin sitten Hallen taakse ja en sitten antanut Uffen mennä kovempaa kun käyntiä. Linda ja Halle laukkasivat sitten yhden ylämäen, ja päätin antaa Uffenkin laukata se. Löysäsin sitten vähän ohjista ja poni räjähti! :D Ja huhhuh mitä vauhtia se meni! :D Lähti sitten vähän käsistä, mutta sain kuienkin nopeasti sen töltille. Kun päästiin tien yli, niin Uffe vain steppaili, päätettiin sitten töltätä ja Uffe oli makee!! Hienoa lisättyä tuli! (: Siirsin raville ja ravattiin koululle asti. Hepat olivat kyllä ihan loppu sen jälkeen! Tultiin sitten alas ja talutettiin miljoonapellon ympäri ja tallille. Uffe oli kyllä hieno tänään, vaikka oli "vähän" turhan energinen.
Tallilla markiisi selkään ja porkkana suuhun. Uffe oli hirmu seurallinen tänään! (: Annoin vielä heinät ja putsasin pihton.
Huomenna Uffe pääsee tuntiponiksi. :D Ja saa uuden huovan, ja ehkä uudet suitset. ;)


♥: Emma

P.s. Meillä ei ollutkaan tiistaina sitä tuntia, koska opettajan mielestä oli liian kylmä... ):