sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Maastoilua


Aamulla heräsin kahdeksalta ja menin tekemään aamutallin. Parin tunnin päästä menin taas tallille ja ensimmäiseksi menin kuvaamaan Lovísaa yhdelle pellolle, äiti piteli sitä. Lovísa oli ihan tyhmä ja halus vaan syödä ja näytti ihan muulilta joka kuvassa. :D Minna ja Milla (naapurit) tuli myös sinne pellolle kun näkivät meidät niiden ikkunasta, ja Milla otti sitten pari kuvaa musta ja Lovísasta, kun menin sillä siinä pellolla pelkällä riimulla. (:
Kuvailujen jälkeen lähdin ratsastamaan Lovísalla ilman satulaa. Ratsastin noin 40 min ja mentiin yhdellä sänkkärillä. Paljon ravivoltteja, ja alussa Lovísalla oli tosi vaikeaa pysyä ravilla ja siirtyi koko ajan laukalle. Mutta kun oltiin hetki siinä pyöritty meni jo paremmin. Mentiin myös paljon laukkaa, täysii. :D Lovísa oli ihan ok ratsastaa, mutta aika raskas..

 

Kun olin hoitanut Lovísan ratsastuksen jälkeen, laitoin Uffen valmiiksi ratsastusta varten. Lähdettiin sitten Henna ja Harpa seurana laukkasuoralle! Oltiin ratsastamassa melkein 2h ja oli oikein kivaa! (: Alussa Uffe oli ihmeellisen rauhallinen, koska tuolla se on aina ihan villiä ponia, mutta kun oltiin hetken menty reippaammin, Uffe oli taas oma itsensä. :D Kyl se kuitenki hyvin pysyi hallinnassa, kun usein on jarrut hukassa... :D Mentiin siis aika reippaasti koko lenkki, paljon tölttiä, joka oli tänään tosi hyvää! (:
Lenkin jälkeen Uffe sai päällensä sen vaaleanliilan fleecen, jota en ole käyttänyt sillä vielä kertaakaan, oli aika sulonen. ;)



Kahdeksan aikaan menin taas tallille ja käytiin Uffen kanssa iltalenkillä, ilman satulaa ja hackamorella. Mentiin teitä pitkin vajaan puol tuntia, käytiä ja ravia. Uffe oli ihanan rauhallinen ja semmonen tuitui. ♥
Tein vielä iltatallin ja sitten menin sisälle. (: