maanantai 20. kesäkuuta 2011

"Kooste" viime viikolta.

Enpähän oo kerenny nyt kirjottaan... Kerron nyt tällee lyhyesti et mitä oon viime viikol tehny:

Ratsastin Uffella ma - pe, käytiin maastossa ja oltiin kentällä. Tiistaina oltiin Jennan ja Murkun kanssa maastossa ja Uffe oli ihan mahoton. Mutta kentällä se on ollut ihan unelma. ♥ Töltti varsinkin on ollut niiiin hienoa, ja laukassa jopa on kulkenut pyöreänä. Mun mussukka on hienoin !
Lauantaina Mira rokotti Uffen, eli vasta huomenna pääsen sillä vähän kävelemään.

Oon ratsastnu Lovísalla muutaman kerran, ollaan vaan maastoiltu. Yks päivä ajattelin mennä kentällä, mutta olin ite vähän huonol tuulel, nii siit ei tullu mitään niin päätin sitten mennä peltotielle laukkailemaan. Love tykkäs, mä myös. (:

Ja sitten ratsastin sillon Murkulla kerran, piitkästä aikaa. Ratsasin kaikki askellajit läpi, sekä väistöt, taivutukset yms. Murkku oli kiva ratsastaa, ja tölttikin oli ihan hyvää. (:

Lauantaina olin Jálkurin kisoissa töissä, en kyllä tehnyt paljoakaan, välillä olin portin avaaja/sulkija ja olin hetken collecting ringillä. Mutta otin paaljon kuvia, niin teen joku päivä kuvapostauksen kisoista. (:
Ostin muuten sieltä kisoista soft gel padin (37 €) sekä punaisen riimunnarun (9 €) ja sitten sain hanskat, koska lupasin lähettää kuvia yhdestä hepasta (20 €) :



 ♥: Emma