tiistai 11. tammikuuta 2011

Millan kolmas tunti.

Eli tänään oli taas Millan tunti Uffella. (: Menin tallille vähän ennen puol 6, ja Milla tuli samaan aikaan. Mä laitoin takan päälle sillä välin kun Milla haki Uffen tarhasta. Mentiin sitten karsinaan harjaamaan ja laittamaan kamat. Uffe oli kiltisti. (:

Aluksi taas perus käyntijuttuja reilu 20 min, voltteja pysähdyksiä yms. Uffe meni oikein nätisti ja toimi ihan hyvin. 
Käyntien jälkeen ravityöskentelyä. Aluksi paljon ravi-käynti-ravi siisrymisiä, mitkä meni ihan ok:sti, Uffe vaan vähän laiskahko. :D Sitten voltteja ravissa paljon, aluksi voltit olivat niin pieniä, että Uffe siirtyi aina käyntiin kun piti palata uralle, mutta kun niistä tehtiin isommat, niin toimi hyvin! (: Ravia noin ½ tuntia.
Lopuksi kentällä vielä käyntiä, laitoin myös muutaman puomin, minkä yli ne sitten kävelivä, Uffe vain kolautteli jalkojaan niihin. :D


Otettiin sitten satula pois ja laitettiin heijastimet kaikkien päälle, punttasin Millan selkään ja mentiin tielle kävelemään. Mentiin taas Kleivintien päähän ja takas.
Ratsastuksen jälkeen loimi päälle ja porkkana palkaks. (:

Päätettiin nyt, että Millan tunti on aina joka tiistai, niin ei tarvitse koko ajan tarvitse miettiä että mikä päivä kävis. (:


♥: Emma


P.s. Anteeksi näistä tylsistä postauksista, yritän tässä joku päivä ottaa kameran mukaan tallille ja kuvata!