perjantai 9. joulukuuta 2011

Hieno poni!

Ajattein nyt tulla tänne vähän päivittelemään...
Eilen käytiin Lovísan kanssa vähän maastoilemassa. Sillä oli ollu viikon loma, joten kaikki oli sen mielestä tosi hurjaa. :D Mentiin rauhallisesti, kun oli ollut toi loma. Oli hirveä lumipyry koko ratsastuksen ajan, mutta muuten oli mukavaa. (:

Tänään ratsastin Uffen, sillä on myös ollut viikon loma. Menin tielle ratsastamaan, ilman satulaa. Alussa Uffella oli hirveä kiire, mutta rauhoittui kyllä. Ja kun mentiin eka tölttipätkä, niin vaaau minkälaista tölttiä sieltä tuli! Tunsin oikeen miten koko poni kasvoi ja Uffe kantoi itseään niin hyvin ja kulki niiin nätissä muodossa. Ihana poni. ♥ Tais loma tehdä ihan hyvää. ;) Mentiin rauhallisesti, ja ehkä jonkun reilu puoli tuntia.

Kun olin ratsastanut Uffen ja hoitanut sen ratsasuksen jälkeen, irtojuoksutin Lovísaa kentällä. Ja huhhuh, se kyllä juoksi! :D Seisoin vaan siinä keskellä kenttää enkä tehnyt mitään ja Lovísa juoksi varmaan reilu 5 min putkeen niin kovaa kun vaan pääsi, ja pukkeja tuli paljon. :D Sillä tais olla pikkasen kivaa! Juoksutin sitä varmaan vajaan vartin, ja lopuksi menin vielä hetkeksi selkään.
Huomenna Milla tulee ratsastamaan Uffella, mutta ajattelin että voitaisiin ennen ratsastusta juoksuttaa Uffea ja Lovísaa, jospa saisin jotain kivoja kuvia. (:

Ainiin, 3.12 tuli täyteen 4 vuotta Uffen kanssa. ♥ Aika on mennyt nopeasti!