maanantai 28. helmikuuta 2011

Maastoilua ilman satulaa.

Voi voi oon huono bloggaaja! En oo kirjottanu nyt kahteen päivään. -.-
Mutta mutta, lauantaista ensin. Ratsastin Uffen, mentiin kentällä, noin 45 min. Aluksi mentiin vartti käynti juttuja, paljon kokoomisia ja askeleen pidennystä, Uffe oli oikein hieno. Sitten ruvettiin ravaamaan. Mentiin paljon hidastuksia ja tehtiin paljon voltteja sun muuta. Poni kulki nätissä muodossa. (: Ja myös vähän tölttiä keskiympyrällä. Mentiin myös aika paljon laukkaa ja Uffe oli oikein hyvä!
Mentiin sitten vielä vartiksi kävelemään tielle.
Ne ohjat muuten mitkä ostin, olivat vähän liian lyhyet, mutta korjasin sen ongelman! Tein niistä pidemmät laittamalla siihen keskelle alaturparemmin jatkoksi. :DD
Ja Uffe sai uuden loimen käyttöön. Se on täydellinen!

Sunnuntaina en ratsastanut. Tein kuitenkin iltatallin ja silleensä.

Tänään kävin maastoilemassa Uffella. Harjasin ensin noin 20, ei ollut enempää aikaa, koska halusin päästä ratsastamaan vielä kun oli valoisaa. Kerkesin kuitenkin selvittämään harjan ihan perusteellisesti. (: Laitoin sitten vaan hackamoret, kun menin ilman satulaa. Mentiin pikku metlan lenkki + miljoonapellon ympäri. Mentiin kaikkia askellajeja, eniten kuitenkin käyntiä ja ravia. Uffella oli vähän turhan paljon energiaa, niin ei oikeen malttanut kävellä rauhallisesti.. :D Aikaa meillä meni vajaa tunti.
Tallissa harjasin Uffea vielä vähän pehmeällä harjalla ja selvitin hännään ja laitoin vielä sille ton uuden fleecen. Ja tietty porkkanaa! (:

Menin vielä irtojuoksuttamaan Lovísaa kentälle, ja ponihan juoksi. :D En oikeen tiedä kuinka kauan sitä juoksutin, vartin? Menin sitten vielä ehkä kymmeneksi minuutiksi selkään, pelkällä riimulla + yhdellä narulla. Kokeilin kaikki askellajit läpi + pari volttia kaikssa. Lovísa oli tosi hyvä! (: Laukassakin meni pieniä voltteja ilman mitään ongelmia! Hieno poni. ♥ Keskiviikkona taidan mennä koko ratsastuksen ajan riimulla, kentällä. (: Ja kameran vois ottaa mukaan tallille...

♥: Emma