maanantai 20. helmikuuta 2012

Aurinkoinen päivä!

Kävin tänään ratsastamassa Uffen päivällä, alkulämpäksi mentiin kentällä pelkällä kaulanarulla. Uffe toimi ihan hyvin, ei ihan niin hyvin kun lauantaina, koska tänään sillä oli vähän turhan paljon energiaa. :D Onnistuin myös tippumaan kerran, mutta se oli ihan oma moka, koska tasapaino petti.
Menin sitten laittamaan satulan ja suitset, päätin mennä minikangilla. Mentiin sitten tielle, kaikkia askellajeja. Uffe oli mukavan rauhallinen ja kuuliainen. Mentiin aikas makeeta lisättyä tölttiä. (: Uffe oli kaiken kaikkiaan oikein hyvä!
Tallilla tein vähän lumitöitä ja ruokin hepat jne.
Kohta lähetään Riian kanssa tallille, ja aijotaan kokeilla pulkkailua Lovísalla! :D Ja huomenna päästään yhdessä ratsastamaan!




Ps. Käykää osallistumassa Rossen arvontaan. (:

Kauppaponit

Anteeksi tämä pieni postaustauko. Oon nyt ratsastanut molempia heppoja, Uffe on ollut oikein kiva ratsastaa, Lovísa taas on ollut aika jännittynyt, varsinkin ravissa, mutta puomien avulla ollaan saatu renotoutta. (: Torstaina pidin myös Jennalle tunnin Murkulla, meni oikein hyvin!
Toissapäivänä ratsastin Uffella ensin naruriimulla + narulla, mentiin puomeja jotka olivat kentällä ja Uffe toimi ihan kivasti. (: Kun oltiin menty noin jonkin aikaa, laitoin sen narun pelkäksi kaulanaruksi ja vautsi miten hyvin Uffe toimikaan! Pystyttiin menemään pieniä voltteja laukassa, pohkeenväistöjä, peruutuksia jne. Uffesta oikeen huomas miten se tykkäs mennä noin, ilman että mietitään mitään muotoja yms. Uffe on hienoin. ♥
Eilen ratsastettiin sitten lumimyrskyssä kauppaan! Mä menin Lovísalla, Petra oli Uffella sekä Mira Murkulla. Voi vitsi miten makee Lovísa oli! Se meni jotain niiin upeeta tölttiä että huhhuh! :D Lovísa oli ihan täpinöissään kun mentiin niin lujaa (plus että Uffe vaan sinkoili :D), mutta kerrankin se käytti sen kaiken innostuksen ja energian siihen, että se oikeesti kuuntelisi mua, eikä vaan kaahailuun! Tiellä oli vielä niin paljon lunta, että se joutui nostamaan jalkojaan oikein kunnolla. :D Makee heppa! Tässä vielä muutama tosi huono kuva, mitkä otin mun puhelimella:


 Lovísa ja ananas!


Ps. Oon miettinyt että tekisin jonkun erikoispostauksen nyt lomalla, joten olisiko teillä jotain ehdotuksia, että millaisen tekisin? (: