tiistai 7. helmikuuta 2012

On ne vaan niin hienoja!

Moikka! (:
Eilen ratsastin sekä Uffen että Lovísan. Ensin laitoin Lovísan valmiiksi ja mentiin kentälle. Läpiratsastin kaikki askellajit, noin 40 min. Love oli aika jännittynyt, varsinkin alussa, ja ravissa se vaan kaahasi, mutta kyllä sieltä lopuksi tuli vähän rennompaa ravia myös. (:
Ratsastin aika paljon töltissä, ja siinä Lovísa oli tosi kiva! Tehtiin tosi paljon eri kiemuroita, voltteja sekä myös vähän pohkeenväistöjä. Töltissä ratsastin reippaassa tempossa, mutta myös työtölttiä.
Lopuksi mentiin vielä miljoonapellon ympäri, ja tiellä mentiin ihan sika kovaa ja hienoa lisättyä tölttiä! Se oli niin siistin tuntusta. :D Hieno Love. <3

Lovísan jälkeen harjasin Uffen ja laitoin suitset päähän ja kentälle. Ensin juoksutin sitä liinassa, käyntiä, ravia ja laukkaa. Uffe meni ihan super hienoa ravia, kunnon lisättyä ja siinä oli tosi makee liito! Myös laukka sujui tosi hyvin, jopa oikeeseen kierrokseen. (:
Nousin sitten selkään, mulla ei siis ollut satulaa, ja Uffe oli heti käynnissä tosi hyvin alla ja oli tosi yhteistyöhaluinen. Kun oltiin hetken työskennelty käynnissä, siirryttiin raviin ja Uffe oli tosi hyvä ratsastaa! (: Se taipui hyvin joka suuntaan ja oli niin rento. Tehtiin paljon kaikkia kiemuroita ja oikeaankin kierrokseen voitiin mennö ihan pienellä voltilla. Mentiin myös aika laukkaa, ja VAU että toi poni oli hieno! En tiiä millon se viimeks olisi mennyt noin nättiä laukkaa. Pyöri tosi hyvin, takajalat oli hyvin alla ja Uffe kulki lähes kokoajan nätissä muodossa. (: Ratsasin siellä varmaan suu auki kun olin niin ihmeissäni siitä miten hieno se oli. :D
En hirveen kauan viitsinyt kentällä pyöriä, että ei sitten menisi heikommaksi, joten mentiin tielle vähän tölttäilemään ja kävelemään. Ihana ponski. <3
Ratsastuksen jälkeen vein Uffen karsinaan ja laitoin sille villaloimen. Venyttelin vielä ponin ihan kunnolla ja huomasi kyllä että se nautti siitä, silmät meinas oikeen mennä kiinni, söpöliini. (: Oikee takajalka oli jonkin verran jumissa, mutta sain sen kyllä sitten hyvin venytettyä. Tein vielä iltatallin ja sitten sisään!

Tänään en ratsastanut ollenkaan, koska olin tänään leffassa, ja olin kotona vasta puoli yhdeksän aikaan, ja menin sitten ruokkimaan hepat. (:
Tässä on vielä vähän lisää kuvia sunnuntailta: