torstai 26. elokuuta 2010

En oo nyt taas jaksanu kirjotella tänne, mut oon ollu melkee joka päivä tallilla, ratsastanu ja tällee. Ja Halle on karkaillu...
Mut eilen olin tallilla Riian kanssa. Ratsastin Uffella ja Riia Murkulla.
Ensin juoksutin Uffee molempiin suuntiin käynnissä ja ravissa, oli vähän liuksasta ku oli satanu, mut meni kuitenki hyvin. =) Sit treenattii vähän. Uffella oli alussa turhan kiire ja olis vaan halunnu mennä kovaa. No mut töltti ainaki meni tosi hyvin ja tällee. =) Mentii sitte kierrokset laukkaa molempiin suuntiin, hyvin meni ja lopuks viel ravia ja Uffe oli tosi kiva!
Sit mentii viel miljoonapellon ympäri ilman Riiaa ja Murkkuu. Mentiin kaikkii muita askellajeja paitsi tölttii. Mentiin yks pätkä laukkaa joka  oli tosi hyvää. =) Ratsastin sitte pikkulaitsalle ja jätin Uffen sinne ja kannoin kamat talliin. Uffe on hieno! <3

Mä meen varmaan Uffen kans Gaedingakeppni kisoihi, jotka on 18-19.9, tai sitte Nattfariin jotka on 25.9. Joten nyt pitää treenaa ahkerasti! Ja iskä sais nyt siirtää sitä traikkuu nii et voisin rupee treenaa sitä lastaamista, ku poni on vähän possu.


Mut kohta taas ratsastamaan Uffella kaatosateeseen! Pitää varmaa mennä tol yhel pellol ku kentäl on nii liukasta ku on satanu nii paljon..