perjantai 7. tammikuuta 2011

Maastoilua.

Menin talliin joskus puol kahen aikoihin, ja ensin laitoin takan päälle ja viikkasin vähän loimia, koska rakas sisko oli ollut tekemässä aamutallin, eikä tietenkään ollut tehnyt mitään muuta kun antanut sapuskat. -.-
Otin sitten Uffen kiinni ja menin karsinaan, otin loimen pois ja harjasin. Laitoin kamat ja sitten pihalle. 
Päätin sittenkin, että mennään tänään maastoon, koska kentällä oli niin paljon lunta taas, ja lunta satoi koko ajan, niin en jaksanut mennä kentälle työskentelemään. 
Alkukäynnit noin 15 min, tiellä. Sitten tehtiin reilu 10 min käynti-töltti siirtymisiä, ja hyvin meni! Uffe oli tosi hieno ja meni tosi kovaa lisättyy! Käännyttiin ympäri ja mentiin metlan kautta kotiin. Metlassa oli aika paljon lunta, mentiin enimmäkseen käyntiä, mutta myös muutama ravipätkä. 
Sitten yhellä peltotiellä lähellä tallia, oli lunta yli Uffen polvien. :D Mentiin se sitten ravissa, mutta myös yksi piieni pätkä laukkaa ja Uffella oli oikein hauskaa!
Lopuksi talutin vielä tiellä reilun vartin. Yhteensä oltiin maastoilemassa noin 1h 15 min. 


Lenkin jälkeen Uffe oli aika märkä, joten laitoin sille fullneck villaloimen. Laitoin uusia kuivikkeita karsinaan ja jätin Uffen karsinaan syömään heiniä. (:
Vein myös heinät hepoille ulos, ja laitoin tietty vedet.


Viiden aikaan menin sitten tallille vaihtamaan Uffelle markiisin ja päästin sen tarhaan. (:


Huomenna mennään Loviisaan hakemaan lisää heinää!


♥: Emma