perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kuvapostaus.













 ♥: Emma

Millan tunti #9

Torstai 30.3.2011:

Menin tallille vähän ennen kahta, ja kuvasin hetken heppoja. Hetken päästä Milla tuli ja ruvettiin harjaamaan Uffea. Kun oltiin valmiita, lähdettiin sitten maastoon. Mentiin metlaan ja ajattelin että voitaisiin mennä sama lenkki minkä menin eilen Lovísalla, mutta se metsäpolku oli tänään upottava, joten käännyttiin sitten ympäri ja käveltiin samaa reittiä takas kotiin, kun mitä just oltiin menty. Öö hyvä selitys. :D Kun mentiin kotiinpäin, otin Uffen kiinni ja talutin, koska Uffe ei halunnut kävellä rauhassa, mutta sitten se käveli ihan nätisti. (: Muuten käveltiin, mutta ravattiin myös muutama pätkä. Oli muuten ihana sää. ♥
Tallissa laitettiin Uffe sitten kuntoon, ja kuvailin vähän lisää. Annettiin vielä heinät ja laitettiin vedet hepoille. (:

Puol kahdeksalta menin taas tallille. Harjasin Lovísan aika nopeasti ja laitoin satulan + hackamoret. Mentiin sitten tielle. Ensin oltiin Kleivintiellä, sitten mentiin miljoonapellon ympäri ja myös vähän Gummintiellä. Mentiin kaikkia askellajeja ja Lovísa oli tosi hieno. ♥ Meni taas ihan mahtia tölttiä! Ratsastin kai noin 40 min. Aika paljon laukkaa mentiin. (: Lovísa tykkäs!
Kun olin hoitanut Lovísan valmiiksi, Mira tuli tallille. Vaihdettiin Murkulle sitten sidettä. Ja se ei oo mikään maailman helpoin asia... :D Mä pidin oikeeta takajalkaa ilmassa ja Mira ruiskutti betadinea siihen, näin meillä. :D Ja poni vaan pomppi. No saatiin sitten kaikki hoidettua, ja haava näytti ihan hyvältä. (: Ruokin sitten vielä hepsulit ja silleensä.

Perjantai 1.4.2011 (tänään):

Tänään en mennyt ollenkaan ratsastamaan, koska mulla on selkä/kylki niin kipee. :S Johtuu varmaan siit ku Murkku eilen vetäs sitä sen jalkaa siin ku pidin siit kiinni. Nooh, ei voi mitään. (:
Menin kuitenkin tallille siinä puol yhdeksältä, ensin laitoin ruoat ja heinät valmiiksi ja siivosin karsinan ja pihaton. Päätettiin eilen että Mira tulee sillon tallille, niin vaihdettiin taas side. Tehtiin taas ensin niin kun eilen, mutta nyt Murkku veti sitä jalkaa niin paljon, ettei oikeen onnistunut. Kokeiltiin eri tekniikoita, ja lopuksi toimi niin, että Mira piti Murkun huulesta kiinni ja mä ruiskutin betadinea haavaan. :D Sit meni hyvin! Ja jesss, me saatii se pois mikä oli aiheuttanut koko paiseen, ja se oli minimaalinen luun pala. Jeejeejee nyt se on poissa! (: Huomenna Murkku pääsee varmaankin tarhaan, jos ei oo mennyt huonommaks, mutta ei ainakaan pitäis, koska saatiin toi pala pois. (:
Tein sitten taas iltatallin ja perus tallijutut.

♥: Emma

P.s. Teen kohta kuvapostauksen eilisen kuvista, kunhan ensin saan vähän käsitellyt niitä. (: