tiistai 14. joulukuuta 2010

Ponini on paras. ♥

Moikka!
En eilen jaksanut kirjottaa, joten kirjotan nyt myös eilisestä. (: Viikonloppuna en siis ratsastanut ollenkaan, kun poneilla oli "lomaa". En myöskään ollut paljoa tallilla.




Mutta siis eilen kävin ratsastamassa Uffen. Ennen kun mentiin ratsastamaan, niin harjasin Uffen oikeen perusteellisesti! Mentiin sitten vaan tonne teille ratsastamaan, kun mentiin vaan rennosti, eli siis enimmäkseen käynti, mutta myös ravia ja pari pätkää tölttiä. (:
Uffe oli oikein hieno, ja haettiin rauhallista koottua ravia, ja Uffe jaksoi kuunnella, eikä vaan mennä täysiä, hieno ponski. ♥
Lenkin jälkeen heitin loimen selkään ja ruokin ponit. (:


 Tänään sitten menin tallille tossa puol kuuden aikoihin, otin videokameran mukaan! 
Menin hakemaan Uffen pihattoon, ja harjailin nopeasti, kun ei poni ollut yhtään likainen. Päätin sitten ensin tehdä vähän maastakäsin juttuja, ja Uffe oli oikein hieno. (: Käveli perässä, ravaili perässä, pysähtyi, peruutti ja näitä perus juttuja. En kuitenkaan kauheen kauan jaksanut, koska oli niin paljon lunta kentällä..
Sen jälkeen hyppäsin selkään, pelkkä riimu oli päässä + riimunvarsi. Uffe meni yllättävän hienosti, olin oikein tyytyväinen! (: Enimmäkseen käyntiä ja ravia, mutta myös vähän tölttiä ja pari pätkää laukkaa.

Linda tuli sitten tossa jossain vaiheessa tallille kun olin kentällä, ja sano että ovat menossa Miran kanssa maastoon, niin päätin sitten mennä mukaan, kun Uffe ei ollut tehnyt mitään rankkaa!
Mentiin sitten tuo Myllykylän lenkki, niin että tultiin kotiin asfalttitietä pitkin, ja aikaa meni noin 1 tunti 15 min. Uffella oli vähän kiire koko lenkin aikana. :D Mutta tuli taas pätkä tosi tosi hienoa tölttiä! Uffe meni hienossa peräänannossa ja näin. Mussu. ♥ Mentiin kaikkia askellajeja, tosin laukkaa vain pätkän.
Lenkin jälkeen Uffe oli aika hikinen, niin laitoin villaloimen sille, ja kun vielä oli niin kylmä!
Lopuksi Uffe sai paljon herkkuja! ^^
Uffe on mun lemppari! ♥

♥: Emma

P.s. Ajattelin että huomenna soittaisin Millalle, (10 vuotias tyttö naapurista) ja kysyisin jos haluaisi tulla tunnille Uffella torstaina! (: