sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Jutan tunti - hieno poni. ♥

Tänään oli siis taas tunti! Mun ja Petran tunti alkoi kahdelta, menin tallille vähän ennen puol kaks, ja rupesin harjaamaan Lovísaa. Siitä irtoo kyl nyt niiiin paljon karvoja... :D Mun takki oli ihan valkoinen harjaamisen jälkeen. Heh..
Mentiin sitten kentälle kun Jutta tuli ja aloitettiin kävelemällä hetken ihan pitkin ohjin jne. Ruvettiin sitten vähän kokoomaan ja pyörittiin voltilla, tehtiin paljon yhden ohjan pysäytyksiä, Lovísa teki ne ihan kivasti. Alkutunnista Lovísa ei ollut oikeen hereillä, se ei jaksanut keskittyä ollenkaa mihinkään ja vaan käveli miten sattui. Tehtiin sitten hetken pujottelua kolmen tötsän ympäri, niin että se vähän heräisi. Kyllä se sitten vähän aktivisoitui. :D
Ruvettiin sitten tölttäämään, ja alussa Lovísa meni posaria, mutta se saatiin nopeasti korjattua, ja sitten meni hyvin! (:
Lovísa kulki alussa myös tosi lyhyenä, joten alettiin tekemään silleen pysähdys, kaulan venytys, paikoillaan vielä hetken ja käyntiin. Alussa Love ei halunnut ollenkaan seistä paikallaan, mutta malttoi sitten muutaman kerran jälkeen. (: Tehtiin myös hetki seis, askel sivulle, seis askel sivulle toiseen suuntaa jne.
Alettiin sitten taas tölttäilemään voltilla. Tehtiin ensin käynnissä pohkeenväistö ulos, ja siitä väistöstä töltille, ja myötäys. Lovísa oli huippu. ♥ Tehtiin ensin lyhyitä siirtymisiä, mutta pidennettiin niitä pätkiä koko ajan, ja Lovísa kulki tosi nätisti pidempiäkin pätkiä! Välillä siirtyi raville, mutta ei se mitään. (: Töltättiin aika kauan, jonka jälkeen siirryttiin raviin ja ravattiin pitkin ohjin kenttää ympäri sekä otettiin muutamat laukkapätkät. Lovísa oli kyllä tossa lopussa niiin upee. ♥
Kun tunti sitten oli loppu, mentiin sitten vielä Uffen ja Petran kanssa tielle kävelemään ilman satulaa.
Tallissa harjasin Lovísaa vielä jonkin aikaa ja laitooin fleecen sekä annoin porkkanan ja leivän. (:
Niin ja muuten! Miran oli tarkotus mennä tokalle tunnille Murkulla, mutta Murkun vasen takajalka on taas turvoksissa ja se ontui sitä ravissa... :/ Murkullahan oli sillon haava siinä jalassa, kun oli pitkään lomalla... Aina se onnistuu telomaan noi jalkansa! Noh, toivotaan että paranee pian!

♥: Emma

P.s. Tää oli nyt 82 kirjotus, niin ajattelin että sitten kun on 100, niin teen jonkun erikoispostauksen.. ;)
Pp.s. Sori kun nää on aina tämmösiä tylsiä kuvattomia postauksia, mutta mulla ei oo koskaan kuvaajaa... :/