perjantai 14. tammikuuta 2011

Ponini on täydellinen.

Tänään kun tulin tallille, niin laitoin taas eka takan päälle. Sitten hain Uffen tarhasta ja harjasin sitä karsinassa. En mitenkään erityisen kauan. Hieroin vähän Uffen oikeeta takajalkaa, kun se vieläkin on niin jumissa.. =/
No kun olin saanut kamat päälle, menin kentälle. Oltiin kenällä vain reilun puol tunita. Aluksi reilu 10 min käyntiä, jonka jälkeen ravia. Mentiin enimmäkseen pääty-ympytällä, koska mulla oli videokamera siinä päädyssä. Uffe meni ihan kivasti. (:
Sitten ruvettiin vähän tölttäämään, ja töltti oli aika ravitahtista, eikä Uffe oikeen halunnut kuunnella että mitä halusin sen tekevän.. Mentiin lopuksi vielä vähän laukkaa molempiin suuntiin. Laukka oli tänään yllättävän hyvää! (:
Tulin sitten alas selästä ja menin talliin hakemaan heijastimet. Mentiin sitten tiellä, otin raipan mukaan, niin että se ehkä kuuntelisi vähän paremmin, ja huhhuh mitä tölttiä! :D Uffe meni ihan siiiika kovaa lisättyä ja tosi ryhdikästä työtölttiä. 
Mentiin pari pätkää sekä työ- että lisättyä tölttiä. Olin niiin tyytyväinen Uffeen, hieno. ♥
Ravattiin sitten vielä hetki pitkin ohjin tietä pitkin, ja lopuksi talutin Uffea reilun vartin tallille.


Lenkin jälkeen Uffe oli tosi hikinen, joten laitoin sen karsinaan ja laitoin sinisen, vähän paksumman fleecen, + viltin kaulan ympäri. Hieroin myös kaksiteho linimenttiä sen takajalkaan, niin se ehkä tulisi edes vähän paremmaksi...


Illalla tein vielä iltatallin, vaihdoin myös Uffelle fullneck fleecen. Ja otettiin Miran kanssa kaikki esteet ja tötsät pois kentältä, niin että iskä voisi aurata kentän. (:


♥: Emma


Ps. Huomenna saattaa tulla tänne jotain videopätkiä. (: