lauantai 13. elokuuta 2011

Tänään aamupäivällä pidin Jennalle tuntia, meni hyvin ja Murkku oli oikein yhteistyöhaluinen. (:
Neljän aikaan hain Lovísan ja Uffen laitumelta ja laitoin Lovísan ratsastuskuntoon. Viideltä yks polttariporukka tuli tallille, ja talutin sitten sen yhden naisen Solbackenille. Sieltä ratsastin sitten takaisin tallille, ja tallin pihassa Lovísalta irtosi oikean etujalan kenkä, ja kaviosta irtosi palanen pois, hitsi! :/
Milla oli jo harjailemassa Uffea kun tulin Lovísan kanssa pihaan, Millan äiti oli myös mukana. (: Mun oli tarkoitus vielä ratsastaa Lovella kentällä, mutta kengän takia en sitten voinutkaan. Mutta ratsastin sitten Lovísan sijasta Harpan. :D Milla ja Uffe oli samaan aikaan kentällä.
Harpa oli hirveen hermostunut ja tosi jäykkä, eikä sillä oltu pitkään aikaan ratsastettu kuolaimilla, joten se pahensi asiaa vielä enemmän. Töltti oli ihan ok, ku olin sillä jonkin aikaa tehnyt töitä ihan kunnolla, mutta ravia se ei osannut mennä, koska sillä ollaan hajoiteltu niin paljon tota tölttiä, joten ravi on unohtunut siltä kokonaan... Yritin puomien avulla saada raviin, mutta ei paljoa auttanut.. Laukkakin oli mitä oli. Ratsastuksen jälkeen Harpa oli ihan poikki, koska sillä on tosi huono kunto ja näin. :( Mentiin sitten loppukäynnit tiellä taluttaen, Milla oli mukana Uffella, ilman satulaa. (:
Kun oltiin hoidettu hepat kuntoon ratsastuksen jälkeen, vietiin ne laitsalle.

♥: Emma

Ps. Oon menossa Uffen kanssa 21.8 kisoihin, jess! (: