keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Mun poni on maailman hienoin. ♥

Menin tänään puol kuuden aikaan tallille ja hain Uffen laitumelta, otin samalla Lovísan talliin, koska se olisi muuten jäänyt sinne yksin, kun muut hepat olivat lenkillä. Harjasin Uffea aika kauan ja laitoin varusteet.
Ratsastin kentällä vajaan tunnin, ja Uffe oli niiiin hieno! Aluksi mentiin aika kauan käyntiä, paaljon väistöjä, pieniä voltteja ja muuta taivutusta. Ensin Uffe oli vähän höslä, mutta hetken pääsät se oli jo oikein mukava. (: Kun Uffe oli pehmeä edestä, ja oli hyvin koottu, siirsin töltille. Töltättiin voltilla, molempiin suuntiin ja Uffe oli huippu! Töltti oli tosi hyvää tänään ja Uffe kulki pyöreänä. Tehtiin myös muutama lisäys molempiin suuntiin, hyyvin meni. Laukattiin myös, aika paljon ympyrällä, ja Uffe kulki pyöreänä laukassa, vau! Laukkojen jälkeen pari kierrosta ravia jonka jälkeen hetki käyntiä puolipitkillä ohjilla.
Kun oltiin kävelty jonkin aikaa ruvettiin ravaamaan, voltilla. Uffen harjoitusravissa oli ihan tosi helppo istua, vaikka yleensä se on ihan hirveetä! :D Istuin siinä kun liimattu. Ravi oli mukavan pehmeetä ja Uffe kulki hienossa muodossa ja oli tosi tasainen. Mentiin vielä tölttiä, ja Uffe oli niiiin makee! ♥ Mentiin tooosi hidasta työtölttiä sekä kovaa lisättyä. Ojoj rakastan tota ponii.
Mentiin lopuksi vielä tielle kävelemään 20 minuutiksi, otettiin myös yks tölttipätkä joka oli tosi hyvä! (:
Tallilla pesin hiet pois sienellä ja laitoin rasvat sun muuta ja vein Uffen sekä Lovísan laitumelle ja annoin kaikille ruoat. Uffe saa muuten nytten väkkäriä, minkä nimi on Easy Mover, siinä on jotain yrttejä ja se auttaa nivelille. (:

♥: Emma

P.s. Hitsi kun en oo kerennyt kirjoittaa nyt lähipäivinä mitään... Mutta kun oon päivät töissä ja sitten illalla oon tallilla ja tuun aina niin myöhään sisään ja sillon on väsy enkä enää jaksa kirjoittaa.
Aijon kuitenkin tänään tai sitten huomenna kirjoittaa sunnuntaista, maanantaista ja tiistaista.