keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Kengitys.

Kengittäjä kävi tänään laittamassa uudet kengät Uffelle, Hallella sekä Harpalle. (: Laitettiin nyt taas tilsakumit + hokit... Niin missä se kevät on?
Menin sitten joskus kai viiden jälkeen talleille, ja rupesin harjaamaan Lovísaa. Ei huhhuh sitä karvan määrää mitä siitä irtosi! :D Lovísan karhanlähtöaika on aina ihan hirveä, koska sitä karvaa irtoaa kerralla ihan kauheasti. :D Nypin myös karvat takajalkojen välistä, ja Lovísa vaan pomppi ja "yritti potkia", kun oli niiiin hirveää. Nypin myös vähän kainaloista.
Halle tuli juuri kengityksestä kun olin harjannut Lovísan valmiiksi, joten Linda tuli mukaan maastoon. (:
Ensin talutettiin Kleivintien päähän asti, missä sitten noustiin selkään. Aateltiin mennä metlaan, mutta kun oltiin ratsastattu siellä hetken, niin päätettiin että on parasta kääntyä takaisin, koska oli kuitenkin sen verran upottavaa. -.- Nooh, mentiin sitten siinä edes takaisin Kleivintietä, kaikkia askellajeja. Lovísa oli ihan hyvä, vähän turhan kiire vaan oli... Ja vaikka tie oli tosi huonossa kunnossa, Lovísa jaksoi hyvin. Loppukäynnit talutin sitten.
Tallissa laitoin Lovelle sadeloimen, koska ulkona tuli lunta, vittu! Sitten kun olin laittanut kaikki Lovísan kamat paikoilleen otin Uffen sisään pihattoon ja harjasin sen aika nopeasti ja laitoin kamat. Päätin että kokeilisin tänään ratsastaa meidän minikangilla, mitä ei kyllä melkeen koskaan käytetä. (:
Ratsastin tiellä vajaa 40 min, kaikki askellajit läpi. Uffe oli alussa vähän höslä, ja veti päätä aina välillä ylös, mutta sain sen sitten aika nopeasti ratsastettua alas ja rennoksi, jonka jälkeen se olikin tosi kiva! Uffe meni ihan sika hienoa lisättyä tölttiä tänään! Hieno poni mulla. ♥ Ravi sitten oli vähän mitä oli... Halusi vaan mennä täysiä.. :D
Tallissa poni sitten karsinaan, loimi päälle ja ruuat nenän eteen. (: Tein vielä iltatallin ja menin sitten sisälle.

♥: Emma