keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Riimulla ratsastusta.

14.6.2009
Eilen en ratsastanut, koska Petra ratsasti Uffen ja Riikka Lovísan. (:
Tänään kuitenkin ratsastin. Ensin kun tulin tallille, niin laitoin takan päälle, laitoin kippo ruoat valmiiks, samoin heinät ja viikkasin loimia alas. Sitten menin ottamaan Lovísan kiinni ja harjasin sitä pihatossa jonkin aikaa. En laittanut mitään varusteita, koska tänään oli vuorossa pelkällä riimulla + yhdellä narulla ratsastusta.
14.6.2009
Vanha kuva. (:












Menin ensin taluttamaan Lovísaa tielle noin vartin ajan, jonka jälkee siirryttiin kentälle jossa menin selkään. Ensin tehtiin hetki käyntijuttuja, voltteja, pysähdyksiä, pohkeenväistöjä yms. Ruvettiin sitten hetken päästä 
ravaamaan, tehtiin voltteja sekä siirtymisiä. Hyvin meni,      
oli vaan aika vaikeeta istua siellä, koska Loven ravi oli 
tänään hirveän epätasaista. No ruvettiin sitten tölttäämään 
ja Lovísa meni ihmeen hyvin, vaikka oli vaan riimu. (:

Tämäkin vanha. (:


Hetken päästä mentiin vähän käyntiä jonka jälkee ruvettiin  laukkaamaan. Lovísa oli hieno! Tehtiin paljon voltteja ja  suunnanvaihtoja yms. Yritin myös hetken ratsastaa ilman narua, mutta tänään se ei oikeen toiminut... No naru sitten  vaan takasin, ja käveltiin jonkin aikaa. Mentiin sitten vielä vähän ravia ja tölttiä. 
Ja Lovísa pelkäsi tänään Hennan autoa kuollakseen..... -.- 








20.6.2009
Olin siis selässä noin 45 minuuttia, ja loppukäynnit talutin sitten kentällä noin 10 minuuttia. Tallissa laitoin sitten Lovísalle fleecen kun oli ihan hikinen ja annoin porkkanaa. (:
22.6.2007
3.2.2008
 Kello oli jo vähän yli 8 kun olin valmis Lovísan kanssa, mutta päätin kuitenkin mennä hetkeksi Uffen kanssa kentälle. Harjasin sitten ripeästi ja laitoin varusteet, menin taas pitkästä aikaa kolmipaloilla, missä on semmoset renkaat keskellä. 

18.8.2009 (Jálkurin kisat)
 Aluksi mentiin käyntijuttuja noin vartti, ihan hyvin meni, Uffe oli vaan vähän turhan höslä, johtui varmaan noista kuolaimista... Kokosin paljon ja näin. 
Sitten mentiin tölttiä keskiympyrällä, ensin Uffe halusin vain mennä täysiä, mutta kun muistutin että kuka tässä määrää, niin sitten meni oikein hyvin ja Uffe kulki hienosti. (: Mentiin myös pari kierrosta ravia, Uffe oli kivan rauhallinen. Sitten loppukäynnit about 10 minuuttia. Ratsastin yhteensä siis reilu puol tuntia.
20.4.2008
Laitoin sitten Uffen suoraan karsinaan ja annoin ruoat ja laitoin fleecen päälle. Tein vielä iltatallin ennen kuin menin sisällä. (:

♥: Emma

P.s. En ottanut kameraa tänään mukaan tallille, koska oli jo aika pimeää kun menin tallille... Mutta laitoin vanhoja kuvia. (:
Pp.s. Nää hevoset ovat tärkeintä mun elämässä. ♥