torstai 10. helmikuuta 2011

Millan tunti #7.

Tein nyt uuden bannerin, mun mielestä se on ihan kiva. Kertokaas ihmeessä mitä mieltä te ootte! (:
 Mutta mutta, tänään Milla tuli taas ratsastamaan. Harjattiin ensin Uffe ulkona, oli niin kiva sää! (: Uffe sai jonkun ihmeen vetopaniikin kun piti ruveta harjaamaan, joten pidin siitä sitten kiinni kun Milla harjasi...

 Mentiin sitten ensin tielle kävelemää, varmaan reilu 20 minuuttia? Uffe oli oikein nätisti eikä kiirehtinyt liikaa. (:
Sitten siirryttiin kentälle, ja aluksi käyntiä. Paaljon voltteja sekä vähän pysähdyksiä. Sitten ruvettiin harjoittelemaan käännös etuosan ympäri, mikä ei aluksi oikein halunut sujua, mutta lopussa tuli pari askelta ihan hyvin! (: Tämän jälkeen vielä vähän käyntiä, ja halusin että Milla keskittyisi käsien asentoon, joten selitin että missä niitten kuuluisi olla. Sanoin että hän voi ajatella, että molemmissa käsissä olisi kaakao mukit, jotka ovat täysiä piripintaan asti, ja jos kättä kallistaa vähänkään, niin loiskuu yli, ja sitähän ei haluta. :D Kädet pysyivät hyvin, kunhan aina välillä muistutin asiasta. (:
 Siirryttiin sitten raviin, ja joka kierrokseen tehtiin aina neljä volttia, eli paaljon volttityöskentelyä. (: Uffe taipui hienosti, ja rupesi kulkemaan nätissä muodossa.
Kun ravia oltiin menty molempiin suuntiin jonkun aikaa, niin yhdet pätkät laukkaa molempiin suuntiia. Aluksi Uffe ei halunnut nostaa laukkaa oikeaan kierrokseen, vaan lähti vaan kiitoraviin, mutta lopulta nosti laukan. 
Vielä vähän ravia pitkin ohjin kentällä ja lopuksi tielle kävelemään.
Yhteensä ratsastusta noin 1h 10min. Uffe oli jälleen kerran hieno. ♥

Tallissa Milla laittoi Uffelle fleecen, ja mä laitoin sillä välin heinät valmiiksi pusseihin. Kun Uffe oli saanut namit, niin mentiin antamaan heinät ja laitettiin vedet.
Vielä ennen kun mentiin pois tallilta, niin pestiin Uffen nahkariimu, jota en ollut pessyt ikuisuuksiin, hups...



♥: Emma