torstai 22. syyskuuta 2011

Vihdoinkin päästiin tunnille!

Tiistaina ratsastin Uffella kentällä, noin 40 min. Uffe oli ihan tosi kiva ja mä oikeasti ratsastin koko ajan! :D Mentiin kaikkia askellajeja, paljon pääty-ympyrätyöskentelyä. Laukka oli yllättävän pyörivää, ja tempo oli tosi säädeltävää! (: Kun olin sen 40 min ratsastanut, en enää vaan pystynyt jatkamaan, koska mulla oli vatsalihakset niiin kipeät, joten mentiin sitten tielle kävelemään. :D Olin tosi tyytyväinen Uffeen. ♥

Keskiviikkona oli Jutan tunti, mille menin Lovísalla. Oltiin yhdellä koulun kentällä, joka on tässä ihan lähellä, koska meidän oma kenttä on tosi huonossa kunnossa. Satoi kaatamalla koko sen ajan kun ratsastettiin, ja ratsastettiin yhteensä noin kolme tuntia, oli vähän uitettu oli tunnin jälkeen. :D Oltiin kolme ratsukkoa tolla tunnilla.
Ei olla Lovísan kanssa oltu koko kesänä tunnilla, joten aloitettiin hakemalla pyöreää muotoa. Lovísa oli tosi hyvä alusta alkaen! Tehtiin paljon tölttityöskentelyä keskiympyrällä ja Lovísa toimi tosi hyvin.
Lopussa töltättiin sellaisella pienellä kahdeksikolla, ja Lovísa kaatui tosi pahasti pohkeelle, joten siinä on meille nyt tekemistä, että sen saisi notkeammaksi.

Tänään menin Uffella maastoon, käytiin metlassa pyörimässä, oltiin maastossa tunnin verran. Tänään keskityin siihen, että Uffe olisi rauhallinen, eikä juoksisi jarruttomana ympäriinsä. Muuten Uffe oli tosi rauhallinen ja kuuliainen, mutta ekan kerran kun käännytiin kotiinpäin, niin Uffe oli sitä mieltä, että mennään täysii kotiin, mutta sain sen kyllä kunnon kokoamisilla rauhoittumaan. Sain Uffen jopa laukkaamaan tosi rauhallisesti, saavutus! :D Töltti oli tänään ihan huippua, ja ravi tosi rauhallista. (: Hieno poni. ♥

Ps. Laitoin tonne ylös nyt tommosen "tapahtumasivun", eli kirjotan sinne kaikki kengitykset, tunnit ymsyms!

Tunnustus



Sain tämän Tunnustus-nimisen haasteen Riialta, kiitos siitä! (:
Ideana on siis että vastaan näihin kysymyksiin, ja sitten haastaa viisi, tekemään saman.

Lempiruoka: Hmm. Varmaan semmonen maitorahka + mansikka + baanani höskä! :D
 

Lempimakeinen: Suklaa!

Lempiluettava: Potterit! Ja sitte tykkään lukea kaikkia muotilehtiä. (:
 

Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: No ömm, sillee miten on helpointa.. :D
 

Lempielokuva:Potterit, yllätys yllätys... Ja sitte Black Swan on toinen lemppari!

Ja nyt haastan: En haasta ketään! :D