sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Oot mulle se ainoa oikea. ♥

Menin tänään päivällä tallille. Ensin kun menin tarhaan ja vihelsin hepoille, niin kaikki tulivat täyttä laukkaa mun luokse tarhan toisesta päästä. o_O Ne kai säikähtivät jotain siellä, ja tuliat sitten mun luokse "turvaan". :D

Otin sitten Uffen, Lovísan ja Hallen kiinni, ja otin ne kentälle. Tarkoituksena oli irtojuoksuttaa niitä, ja ottaa videota. Mutta ne olivat kyllä tosi tylsiä, eivätkä halunneet juosta melkein ollenkaan, laiskimukset. :D Linda tuli sitten siinä hetken kuluttua, ja otettiin sitten ponskit pois kentältä. Linda otti Hallen, mä vein Lovísan tarhaan ja laitoin Uffen karsinaan.
Harjasin Uffea sitten jonkin aikaa ja laitoin kamat, satulan ja hackamoret.
Mentiin sitten ensin tiellä, oltiin siellä noin puol tuntia. Alkukäynnit reilu 10 minuuttia, jonka jälkeen, ravia ja yks pätkä laukkaa. Uffe oli oikein kiva ja ravi varsinkin oli tosi kivan rentoa!
 Mentiin sitten kentälle, sielläkin oltiin reilu puol tuntia. Ei tehty kauhean pitkään käyntijuttuja, kun oltiin kuitenkin menty jo tiellä. Laitoin taas videokameran kentälle. Mentiin enimmäkseen vaan paaljon kiemuroita ja asetuksia. Uffe oli taas taipuisampi kun eilen. (: 

Mentiin aika paljon ravia. Voltattiin paljon. Myös jonkun verran tölttiä, mutta se oli aika vaikeaa koska pohja oli niin hirveän raskas. :/ Mentiin myös parit pätkät laukkaa molempiin suuntiin.



Lopuksi pyöritin Uffea vielä voltilla ravissa, oikeassa kierroksessa. Asettelin oikein liiotellusti sisään, niin että ainakin käyttäisi takapäätä kunnolla, ja meni tosi hyvin! (: Lopuski Uffe asettui tosi nätisti eikä tuntunut melkein ollenkaan jäykältä. Jes!
Ratsastuksen jälkeen laitoin Uffelle markiisin + kaulakappaleen, ja pusuttelin ja halailin Puffea. (: Uffe on vaan kaikista paras! ♥



♥: Emma

Ps. En nyt vieläkään oo saanut mitään videoita tänne laitettua, mutta teen joskus semmosen "koosteen" ratsastusvideoista. (: