keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Irtojuoksutuskuvia jälleen kerran

Harjasin eilen Lovísaa reilu puoli tuntia, ja huhhuh miten paljon siitä ponista voikaan irrota karvaa, eikä mitään tulosta näkynyt! :D Harjauksen jälkeen päätin irtojuoksuttaa Lovísaa kentällä, kun pohja oli ihan ok hyvä. Pikkusella näytti olevan hauskaa ja juoksi oikein innoissaan siellä.
Juoksutuksen jälkeen laitoin kamat päälle ja mentiin tielle, missä ratsastin reilu puoli tuntia. Menin kaikkia askellajeja ja Love oli oikein kiva! Laukkaa pystyi säätelemään tosi paljon ja sain sen koottua hyvin.

Tallissa päästin Lovísan tarhaan ja harjasin nopeasti Uffen ja laitoin sille kamat. Mentiin sitten Miran ja Murkun kanssa katsomaan josko metlaan pääsisi, mutta lumi oli siellä niin upottavaa, ettei siellä pystynyt mennä. Kierrettiin sitten miljoonapelto pari kertaa jonka jälkeen mentiin kentälle. Uffe oli ihan hyvä ratsastaa, mutta kentällä kun ratsastin, huomasin, että se on aika jäykkä oikealle.. Yritin saada sen rennommaksi ja pehmeäksi, ja kyllä se vähän parani. Nyt tiedän siis mitä tehdään huomenna, kentällä käynti ja ravi juttuja rentoutta yms hakien!








Yhteis posekuva!


5 kommenttia:

  1. Millä ohjelmalla oikeen teet noi sun ihanat videot? Ilmainen? mistä vois ladata? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. teen ne power directorilla. (:
      http://www.cyberlink.com/downloads/trials/powerdirector/download_en_US.html <-- tuolta voi ladata 30 päivän kokeiluversion. (:

      Poista
  2. awwww, den där andra bilden av lovìsa!

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi sulla! Liityin lukijaksi. Liittyisitkö blogini lukijaksi sillä se kaipaa kovasti lukijoita? :) hevoselamaa-iitu.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Hieno blogi sulla! :)

    VastaaPoista