maanantai 3. tammikuuta 2011

♥ ♥ ♥

Menin tänään tallille puol kahen aikoihin. Otin Uffen kiinni tarhasta ja menin pihattoon harjaamaan. Harjasin Uffea aika kauan ja selvitin harjan, käyttämällä harjan ja hännän selvitysainetta. Otin ponin irti seinästä ja suihkutin harjaan, Uffe rupesi pyörimään ja puuskuttamaan, koska se pelkää niin paljon sumutuspulloja. No, lopuksi meni ihan hyvin kun se vähän rauhoittui. (:
Laitoin sitten satulan ja suitset ja talutin Uffen ulos.
Uffen uudet suitset. (:
Ensin mentiin gumminlenkki, käyntiä, pari pätkää ravia ja pätkä tölttiä. Gummin mäessä oli lunta melkein Uffen mahaan asti, joten Uffe poni joutui tarpomaan oikein kunnolla. Kun otettiin eka ravi pätkä, Uffelle tuli hiukka kiire, yritti mennä laukalle, mutta rauhottui kuitenkin nopeasti. (: Aikaa meni reilu 20 min.
Uus satulahuopa.
 Mentiin vielä kentälle, siellä oltiin reilu puol tuntia. Mentiin aika paljon laukkaa, ja Uffe sai muutaman kerran hypätä minimini esteiden yli. :D Vaikutti kyllä siltä että se oli ihan hauskaa Uffen mielestä. (:
Harjoteltiin myös lisättyä ravia, ja Uffe meni hienosti! Tehtiin sellasta kahdeksikkoa, että lyhyet sivut mentiin hitaassa tempossa ja pitkät sitten lisättyä. Mentiin tänään myös ravipohkeenväistöä ekaa kertaa! Hieno mussukka. ♥
Laukat meni tänään tosi hyvin (ja Uffellahan ei oo mikään maailam paras laukka..)
Tölttiä ei tänään menty ollenkaan.
Lopuksi kun oltiin ravattu ja laukattu tarpeeksi, siirryttiin käyntityöskentelyyn. Tehttin sulku- ja avotaivutuksia molempiin suuntiin, voltteja, pohkeenväistöjä jne. Uffe toimi tosi kivasti! Sitten vielä käyntiä kentällä pitkin ohjin. (:
Ai miten niin Uffe ei muka tykkää Hallesta? :D
 Tallissa laitoin Uffelle fullneck fleecen ja annoin pari porkkanaa. (: Sitten Uffe tuli vielä laittamaan mun kanssa heinät.
Ennen kuin menin sisään, pyyhkäisin Uffen suitset vielä kostealla sienellä. 




Ratsastuksen jälkeen Uffe chillas tallituvan ulkopuolella. :D

Mutta nyt meen tekemään iltatallin, heips! (:


♥: Emma

2 kommenttia: